Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok köhögésre valami...

Ajánlanátok köhögésre valami gyógyszert, sprét, krémet, homeopátiás készítményt?

Figyelt kérdés

Már nem tudom mi lenne a jó. Hiába hordom orvoshoz, újra és újra előjön, szed allergia gyógyszert rendszeresen, de akkor is. Egyik este már úgy köhögött, hogy azt hittem hány tőle. Hogy most a váladék jön föl és azért ilyen, nem tudom, de néha az éjszakák kezdenek rémálommá válni. Bár van hogy egy óra hossza után elmarad és reggelig semmi. Talán majd ki kell venni az orrmanduláját, de még nincs 3 éves. De amúgy ezt nem nagyon szeretném, de ha mindig újra és újra van valami, akkor muszáj lesz. Szed Broncho-vaxomot is kúraszerűen, de én nem látok változást, vagy nem tudom leszűrni, hogy mitől bírja jobban a bölcsit, ettől e vagy hogy kezd edződni.

Kérlek titeket ha tudtok jó készítményeket adjatok tanácsot, rákérdezek akkor a gyerekorvosnál, hátha lehet neki is. Már nagyon el vagyok keseredve. Sajnálom a kicsit is, meg hát így mindig kiesik újra és újra, meg hát én sem tudok munkát vállalni mellette, mert képtelenség.

Amúgy nem tudom már néha eldönteni, hogy hurutos köhögés, vagy száraz, így már nagyon nehéz.

2009. júl. 13. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nállunk a Rinathiol szirup bevált szárazköhögésre.De tudok ojan gyogyszert ami több betegségböl meggyogyitja a kicsit(saját tapasztalat)a neve Excellium a Ganodermátol.nézz utánna az oldalnak ott megtalálod.www.ganoexcel.com.Garantálom,hogy elmulik a köhögés.(18hos.kislány anyukája).
2009. júl. 13. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk a Prospan vált be.Az gyógynövényekből áll.Vény nélkül is kapható.
2009. júl. 14. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!