Graco Quattro Tour Deluxe babakocsiról vélemények? Ilyet szeretnék venni, érdekelnének előnyei hátrányai!
Mi is ezt vettük meg és nem bántam meg.
A hordozója nehéz ugyan, de ezt kompenzálja, hogy egyszerű betenni az autóba, mivel isofix-es. Mi hónapos koráig használtuk, rövid volt már, le kellett cserélni.
Én a kocsit is nagyon szeretem, stabil, megbízható. Számomra nem gond, hogy nehéz, mert kertes házban lakunk, két-három lépcsőn kell levinnem. Az sem baj, hogy lapra csukható, mert a kombi autónkba nagyszerűen befér. Szerettem, hogy a kupola átfordítható. Újszülöttként szemben volt a babám benne, a mózest is szerettem.
Most is használjuk még, egész télen használni is fogom, mert a lábzsákja egy áldás, védetten ül a kislányom, a kupolát felhúzom és az esővédőt is rá tudom tenni, ha kell. Igaz, hogy helyigényes, de nálunk még ez sem probléma, mert a beépített teraszon van helye. A csomagtartóját szintén nagyon jónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!