Kész vagyok teljesen. Mi történhetett?
Lányom 7 hónapos, eddig nagyon jó alvó volt. Viszont egy hónapja rettegek az éjszakáktól. Fél óránként, max óránként kel. Néha nem kell neki a cici se, tol el magától, sír. Ha a kiságyba beteszem, nem alszik vissza magától, mint eddig, meg kell várnom, míg ölbe elalszik, és csak úgy tudom berakni. Van, hogy mostanában mellettem "alszik", de így is gyakran kel, meg sír.
Tuti nem éhes. 2 ok lehet: meg van fázva, folyik az orra, picit köhög, és ezért nyugtalan, vagy pedig a foga jönne? Ti voltatok így? Melyikre tippelnétek? Mit tegyek, hogy jobban aludjon?
Dentinox, viburkol kúp nem igazán segít, próbáltam.
Tanácsokat várok.
Köszi a gyors választ. Ez a szep. szorongás éjszaka is van?
Egyébként lehet, hogy nálunk is ez van, napközben nem hagyhatom magára mostanában, mihent kilépek a szobából, ordít, ha egy térbe vagyunk, akkor meg szépen eljátszik. Nem tudom.
Szia!
Ha a foga jön, arra nagyon jó a Chamomilla vulgaris 15CH homeós bogyó.(fájdalomcsillapító) 5 golyó-t feloldasz pici vízben és megitatod vele. Akár negyed óránként lehet neki adni.
Fogíny ecsetelő: Dologel Ez is homeós, annyiszor kened be vele az ínyét, amennyiszer csak akarod, mert ebben nincs lidocain, mint a Dentinoxban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!