Hogy könnyebb? így lehet egyeltalán?
szerintem meg igaza van a dokinőnek, ne kezdd el tápszerezni, mert akkor annyival kevesebbet szopizik és csökkenni fog a tejed, ez eddig minden ismerősömnél így volt. Én nem adtam fel és 10 hónapos babám még mindig 3-szor szopizik, éjjel már nem :) Nekünk is voltak hullámvölgyek, de minek tápszerezzem, ha van tejem??? Ahol 100 ml van, ott tud termelni a szervezet 200 ml-t is!!! :)))
6 hónaposan úgyis el lehet kezdeni a hozzátáplálást, csak óvatosan és lassan, max adj neki vacsira SINLAC-ot, abból 4-5 ek. már közel 300 kalóriát tartalmaz, ami egy felnőttnek is elég vacsira :)) Kipróbálhatod, de hidd el, akkor is fel fog kelni, mert más zavarja az álmát. Ha éhes lenne, akkor 3-4 óránként kelne, ha óránként kel, akkor fáj valamije, legvalószínűbb a foga. Próbáltál homeopátiás cuccot? Chamomilla vagy Viburcol kúp? Nekünk ez vált be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!