Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy könnyebb? így lehet...

Hogy könnyebb? így lehet egyeltalán?

Figyelt kérdés
6hós fiam éjjel szinte óránként kel enni, a tejemmel van vmi, mert este lefekvéskor tejpép, plussz cici, és éjfélig alszik ,de onnan kel folyamatosan. azt megcsinálhatom, h hígabbra megcsinálom a tejpépet, és azt etetem meg vele ha felkel, mert a cici nem elég neki már.remélem érthető a kérdésem :)
2010. dec. 8. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
tápszert adj neki akkor.
2010. dec. 8. 21:55
 2/15 A kérdező kommentje:
azt nem tudok, mert van tejem...és így a dokinő nem ír fel.
2010. dec. 8. 21:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a tejeddel van a gond.. A tejpép+cicinek elégnek kellene lennie, ha normál adagot csinálsz. Védőnőm szerint ez ált. rossz szokás a babáknál, mert amikor megébred éjjel, így altatja vissza magát. Vagyis nem kimondottan "táplálkozási" célból szopizik.
2010. dec. 8. 22:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
az én kislányom is igy csinál, 4 hós. valóban nem eszik, csak visszaalszik cicin. velünk alszik, szinte megkeresi magának a cicit:)
2010. dec. 8. 22:13
 5/15 anonim ***** válasza:

6 hósan van egy fejlődési ugrás, több tápanyagra van szüksége

az én babám is sokat kelt, bármit adtam neki enni és cicis volt ő is, 22 hós koráig. mikor abbahagytuk a cicit, érdekes, többet nem volt sem éhes, sem szomjas éjjel. szerintem biztos, hogy nem az evés mennyiségével van a gond, sokkal inkább mentek bele a szeparációs szorongásba 3 a cici éjszakai "nyugtatószer" :) is neki.

2010. dec. 8. 22:16
 6/15 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy az esti kaja a hibás. lehet, hogy napközben nem jó valami. Nekünk az ebédet kellett lecserélni, jó mondjuk ő már 8 hónapos volt,, mikor jelentkezett ez a probléma, házi kaját kapott, én főztem főzeléket-hússal (saját termesztésű zöldségből) és ahogy lecseréltem bébiételre, rögtön átaludta az éjszakát. Pedig milyen boldog voltam, hogy sokat eszik az én főztőmből és valahogy nem volt jó.
2010. dec. 8. 22:20
 7/15 A kérdező kommentje:
hát ha neki így jó, akkor legyen...de nem csak cicizik, hanem eszik is ,mert szívja...pont most kelt, pedig 8kor már tente...
2010. dec. 8. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltunk mi is, 3 hónapos korától 6 hóig átaludta az éjszakákat, 6 hónaposan kezdte az óránkénti ébredéseket és ez tartott 8 hónapos koráig. Eközben 6 foga nőtt ki, úgyhogy a legvalószínűbb a fogzás!!! Én szoptattam éjjel is, aztán elkezdtem vacsira SINLAC+gyümivel etetni, ami nagyon magas kalóriatartalmú, lefekvés előtt még szopizott is, mégis felkelt, úgyhogy tudtam, hogy nem éhség az oka...

A tejci fájdalomcsillapító és az oxitocin segít neki ellazulni és hamarabb visszaaludni, ezért jó ha kap szopizni éjjel. Ha nem fáj semmije, nem fog felébredni.

Kitartás!!!

2010. dec. 8. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Mással nem nyugszik meg? Mi adtunk neki cumit, és azzal elaludt.
2010. dec. 8. 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Baromság, elég hülye a dokinőd!!!!!!! Ha nincs megfelelő mennyiségű tejed, akkor pótolni kell tápszerrel. És nem tejpéppel!!!! 6 hós kortól nem is kell feliratni, hacsak nem Ha-s.
2010. dec. 9. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!