Hogyan oldjátok meg, hogy éjjel ne kelljen túl sokat várnia a picinek míg elkészül a tápszer?
Van vízforralónk (nem nagy összegért lehet kapni), abban forralok minden nap vizet. Van egy teljesen steril, csak erre a célra használt lábasunk, amibe beleöntöm ezt a felforralt vizet. Így egész napra van forralt, lehűtött vizünk.
Ebből éjjel gyorsan kimérem a kívánt mennyiséget, be a mikróba, a cumisüvegbe belemérem a porból is a kívánt mennyiséget, a kellően meleg vizet ráöntöm, összerázom és kész. Szerintem fél percnél tovább még sosem tartott, míg elkészítettem neki.
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokan próbáltok nekem segíteni.
Hát eddig én semmit nem készítettem be, se a port se a vizet így még az az egy -két perc is iszonyú hisztit váltott ki a fiamból. Hiába csak nincs még gyakorlatom, hogy csináljam, de nagyon jó ötleteket adtatok. Szentkirályi és Jana Baby illetve Vöslauer vizet használok a tápszerhez mikor melyiket kapom. Így azt nem forralom.(nagyon rossz minőségű a csapvizünk sajnos).De tegnap este már lefekvés előtt betettem a port a cumisüvegbe, és előre külön kimértem a vizet és úgy mikróztam, hát így tényleg könnyebb. De kipróbálom az előre elkészítést is.Bár még most is nagyon üvöltött, de hát majd csak megszokja...Az egyik válaszoló kérdezte, hogy miért nem szoktatom le az éjszakai evésről.Nos ő még soha életében nem aludta át az éjszakát egyszer sem.Amíg nagyon pici volt éjszaka is három óránként evett.Most van, hogy csak egyszer eszik éjszaka, de legalább háromszor sírva ébred minden éjjel.Fogzik most jön neki a felső két metszőfoga és alig pár hete bújt ki az alsó kettő is.Úgyhogy nappal alig eszik, így legalább éjszaka megtömi a kis hasát.
Bár nagyon jó lenne a már végre átaludná az éjszakákat de erre mostanában kevés esély van.
Nahát, erre nem is gondoltam :)! Nappal reggelire 100 ml tápszer (most már,de tejcsiből sem evett többet)
Tízórai valami gyümölcs féleség 60-70 ml +tápszer van amikor megiszik rá 50-60ml van hogy csak párkortyot és kiköpi.Ebéd főzi + tápszer a mennyiség kb. ugyanaz.Uzsira tejpép amit gyümölccsel dúsítok, abból megeszik 100ml és csak egy két korty tápszert iszik rá.Vacsora tápszer, abból ilyenkor 130-140ml megy le.Szóval nem egy nagy evő. Mondjuk majdnem hét hónapos koráig csak anyatejes volt, utána kezdtük a kóstoltatást mert nem fogadott el a tejen kívül semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!