Miket eszik 16 hónapos babátok? Elrontottam a táplálkozását.
16 hónapos a kislányom és nagyon rossz evő, reggelire kiflit majszol vagy rudit eszik, semmi más nem kell neki, inkább nem eszik.
Tíz óraira egy fél banán, több nem kell neki.
Ebédre pár falat főtt ételt, tésztát, kruplit, husival, vagy főzeléket, levest mikor mit.
Uzsonnára tejszeletet, vagy valami piskóta szeletet,
vacsorára joghurtot vagy krémtúrót.
tudom én rontottam el, mert amikor jött a foga és nem evett semmit akkor én halmoztam el nasival csak egyen valamit alapon, és most nem tudom mit tegyek, hogy egészségesen táplálkozzon:(
Vedd el tőle. Lehet egy darabig hisztizik majd, de megszokja. Ne lássa azt sem, hogy te-ti eszitek.
Egy darabig hisztzik, aztán eszi azt, ami van. Az éhség nagy úr.
Amúgy nem fog éhen halni, annyit eszik, amennyire szüksége van. Járj vele sokat levegőre, sétáljon, mozogjon, akkor jobban lesz majd talán étvágya. Amúgy meg ne erőltesd, azzal csak rontasz a dolgon...Ha eszik eszik, ha nem, nem, majd eszik a következő étkezésénél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!