5 hónapos a fiam. Anyatejes. Hogy vezessek be más ételt
ha semmi nem tetszik neki?
Figyelt kérdés
fogy a tejem és hiába probálok bármit adni, semmi nem jo, nyersen, föve, hidegen, melegen, üvegböl, kanállal, semmi.. sütötök, alma krumpli, konzervek,, pépek.. mit tegyek? mindent kiköp..
2010. dec. 7. 13:59
1/9 anonim válasza:
Ha fogy tejed, akkor arra a megoldás a gyakoribb szoptatás, ha hozzátáplálsz,attól még jobban fogyni fog.
Valószinű a fiad még nem kséza hozztátáplálásra, ne erőltesd.
2010. dec. 7. 14:02
2/9 anonim válasza:
Adj neki tápszert és tejpépet. Illetve keverd a gyümölcsöket, zöldségeket anyatejjel.
2010. dec. 7. 14:02
3/9 anonim válasza:
miből gondolod hogy fogy a tejed?
amúgy ha nem fogad el mást, akkor vsz még nem érett rá.
2010. dec. 7. 14:10
4/9 anonim válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok....tegnapelőtt vettem tejpépet és abból evett 4-5 kiskanállal.Akkor csempésztem a szájába ,mikor játszott és tudtam ,nemsoká megéhezik.Írta valaki,hogy honnan tudja,hogy fogy a tej?Én onnan,hogy egyre gyakrabban eszik és éjjel is....
2010. dec. 7. 15:01
5/9 anonim válasza:
Szia!Fej le egy kis tejet és keverd a gyümölcshöz!Mi igaz tápszeresek vagyunk,de én így kezdtem! Tápszert kevertem az almához, a sütőtökhöz..., ne melegen add a gyümit hanem szobahőmérsékleten!
2010. dec. 7. 15:11
6/9 anonim válasza:
Az anyatejnek fajlagosan sokkal nagyobb a tápértéke, mint a gyümölcsöknek, zöldségpépeknek. 5 hónapos baba még amúgy is éretlen az efféle kajákhoz. Nem csoda, hogy fogy. Ha kevés a tejed, akkor szoptasd gyakrabban, vagy adj neki tápszert, ne ilyen idős korban még nem a hozzátáplálás a megoldás.
2010. dec. 7. 15:11
7/9 A kérdező kommentje:
tudom hogyx nem ez a megoldás, szoptatok gyakran, 3-4 oránként vagy ha ugy kivánja 2 oránként, nekem nem gond, éjjel is egyszer fel kel szopizni.. gyarapszik, nem éhes, de érzem hogy kevesebb van, és félek hogy mi lesz ha hirtelen elapad.. most meg meg is betegedtem, és kevesebb lett a tejem. ez az elsö mensim szülés ota..
2010. dec. 7. 18:23
8/9 anonim válasza:
Szia, szerintem keress egy szoptatási tanácsadót, tuti vissza lehet még fordítani [link] ezen a honlapon találhatsz tippeket a tejszaporításhoz is.
2010. dec. 7. 18:55
9/9 anonim válasza:
ha rendszeresen szopik, és gyarapszik, akkor 100% hogy nem kevés a tejed. csak beállt a kereslet kínálat, ezért nem érzedm, hogy feszül stb. az meg hogy gyakrabban és éjjel is, az természetes, és ilyen tájban van fejlődési ugrás is, amiatt is gyakrabban esznek. az én kislányom ennyi idősen bőven kért éjjel is, és nem volt kevés a tejem. pnt annyi volt, amenny kellett. 2650 grammal született, 5 hósan már 7,8 kiló volt, szóval volt hurka bőven! szoptasd továbbra is egész nyugodtan, nem fog elapadni a tejed!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!