Szerintetek lusta anya vagyok, ha hétköznap ebédet rendelek, és csak hétvégén fözök?
én nem vagyok rád irigy, ui. mi megtehetnénk hogy rendeljek simán, akár kétszer is egy nap. csakhogy az otthon készített kaja jobb, mi minden kerül abba amit az éttemreben kap az ember. én azt nem adnám jó szívvel a gyermekemnek. és nem megy rá a fél napom, nem ülünk egész nap otthon, nem fásulunk be. sztem ez csak kifogás. majd akkor mit csinálsz, ha a kislányod már nem külön főzeléket eszik, hanem azt amit ti? akkor is a rendeltet adod neki? vagy mi lesz? mondjuk ehhez semmi közöm. de igen, sztem lusta vagy, ha már ez a kérdés, én ezt megmondom neked őszintén, hogy így gondolom, még ha le is leszek pontozva mint midnenki, aki meg merte mondani ugyanezt.
2 éves kislány édesanyja
Vigyázz, mert alig fél nap leforgása alatt A 89%-omat ilyen szinten lepontozták A LUSTA ANYUKÁK TÁRSASÁGA, MERT MEG MERTEM ÍRNI AZ IGAZAT, AZAZ A KÉRDÉSRE A VÁLASZT
:((((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!