Szerintetek lusta anya vagyok, ha hétköznap ebédet rendelek, és csak hétvégén fözök?
Ma 14:36-osnál a pont:)
És a kérdező is szimpatikus.
Én is sokszor rendelek kaját, mert napi 750Ft-ért megéri 3 fogás. Kiadós, és nagyon finom! A másfél éves kisfiam folyamatosan sír, még akkor is, ha egy rántottát készítek, ezért sajnos nem megy a főzés, és inkább vele játszom, addig is, amíg főzni kellen.
Szuperanyuciknak tudom, hogy ez nem jön be. Én nem vagyok szuperanyuci, ezt is tudom.
Én egyébként csak annyit kérdeznék azoktól, akik lelustáznak minket, kajarendelősöket, hogy ha a férjük kajaszállító cégnél dolgoznának, és ezért ingyen kapnák a kaját, a kisujjukat sem kellene megmozdítaniuk ezért, akkor visszautasítanák a lehetőséget, és nem fogadnák el az ingyenkaját, és csak azért is főznének, hogy ne tűnjenek lustának??? Ugye nem? Ezt egyik lelustázós sem gondolhatja komolyan... (a költői kérdésre onnan jött az ötlet, hogy az egyik válaszoló férje kajaszállító). Ha én ilyen helyzetben lennék, tudjátok, hogy ki főzne... akinek hat anyja van!
Egyébként kemény 3 hete rendelem a kaját, és minden héten eddig 3-4 napra rendeltem csak, mert a többi napon FŐZTEM, SÜTÖTTEM. Erről ennyit.
egyéltalán nem vagy lusta anya, ne törődj ezekkel a negatív véleményekkel!
Hiszen hétvégenként főzöl, tehát tudsz főzni.
Hétközben pedig ökéletesen megfelel a rendelt kaja is, hiszen mindennap főttételt eszik a kisfiad is.
Ne vitatkozzatok már ezen!
Kellemes ünnepet kívánok mindenkinek!
Szerintem csak praktikus vagy és megengedheted magadnak, akkor meg miért ne? Mindig is lesznek olyan emberek, akik csak a szálkát keresik a másik szemében, de ez ellen úgysem tudsz mit tenni.
Itt meg ha az ember föltesz egy kérdést, mert bizonytalan valamiben, akkor sokszor olyan válaszokat kap, amik rátesznek egy lapáttal a felmerülő aggályra. Nem tudom miért jó az ilyenen élvezkedni... Én is kaptam hideget-meleget, de inkább hideget a napokban az egyik kérdésemre. Kezd nagyon elegem lenni a gyakori látogatóinak stílusából.
De most visszaolvasva az összes kérdést, egész finomak voltak a válaszok. Néha sokkal cifrábbak is vannak. Az előzőt általánosságban értettem inkább.
De azért biztos szarul esik az embernek, hogy azt mondják, igen, lusta vagy, amikor lehet, hogy csak főzni nem szeret és mondjuk a lakás meg csillog-villog, mert olyan tisztaság van. A másik embernél meg esetleg aki most lelustázza a kérdezőt, lehet, hogy áll a mosatlan, meg a vasalni való, mert neki meg ahhoz nem fűlik a foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!