Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora gond, hogy 6,5 hónapos...

Mekkora gond, hogy 6,5 hónapos babám magától csak jobbra fordul? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Átfordul balra is, de ahhoz kell némi segítség még neki (egy kicsit megtartjuk a kezét, hogy ne guruljon vissza, de már fordul is át)
2010. dec. 7. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Semekkora. Az első babám ennyi idősen még nem forgott. Most 3 éves, egészséges kislány.
2010. dec. 7. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Az én babám 5 és fél hónapos és csak jobbra tud átfordulni hasra!Balra csak segítséggel!Vissza pedig meg sem próbálja!Ordít,hogy megunta és fordítsuk vissza!:)
2010. dec. 7. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, jobbrafordulás után kb. 2 héttel kezdett átfordulni balra is a fiam. Először begyakorolja az egyik irányba, ha majd jól megy próbálkozik a másik irányba is.
2010. dec. 7. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nálunk is igy volt, 5 hónaposan szépen fordult jobbra, de a ballal még csak nem is próbálkozott.

Aztán rájöttem, hogy öltözéskor, pelenkázáskor, ha a body hátsó részét le akarom húzni, mindig jobbra döntöm őt (jobbkezes vagyok). 2-3 napig döntöttem őt balra, rájött hogy így is lehet, és már nem is volt semmi gond.

2010. dec. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!