8 és fél hónapos babám még nem akar mászni, sem felállni magától. Forog, a hasán körbe-körbe jár, de bármit meg akar szerezni ami messzebb van, már nyávog, hogy adjam oda. Szerintetek csak lusti gyerek, vagy más a gond?
Köszi!Ülni egész nap akár tudna,párnázás nélkül,hihetetlenül jó egyensúlyérzéke van,mert nem dől el soha.
Mégegyszer köszi!
Szia!
Nekem is ennyi idös kisfiam,és még ö sem akar sem mászni,sem állni,csk forog,kuszik,de azt is ritkán,és ülni ül ö is neki nagyon jó az egyensulyérzéke,mert ö sem döl el,és ö ha vmit el akar érni akkor oda gurul érte,vagy a fenekén csuszik el érte.
Én is kérdeztem doki nénit,ö azt mondta,h nem baj egyik sem,az sem,h nem mászik és z sem,h nem áll,mondta,h vannak olyan babák is akiknél mászás kimrd,ugy ahogy az elsö válaszoló is irta!
Ugyhogy ne aggódjunk értük,se te se én!:):):)
Az én lányom szinte egyszerre kezdett el mászni és felállni. Mindössze pár nap különbség lehetett. 9 hónapos volt ekkor. Járni pedig csak 15 hósan kezdett el kapaszkodás nélkül. Tényleg mindenki más.
De persze a végtelenségig nem lehet ezzel nyugtatni magunkat, vannak esetek, amikor igenis el kell vinni kivizsgálásra. De a tied valószínüleg nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!