1 éves fiatok kukija milyen? Akik huzogatják most hol tartotok?
Mi kb 4 hós kora óta huzogatjuk, iszonyat szűk volt, semmi rés, mintha összenőtt volna.
A madarászban azt mondták 3 évig tilos huzogatni és ez nem letapadás a fiamnak, hanem szűk, ami ugye nem ugyan az....ezt műteni kell...ez volt 8-9 hónapja...azóta huzogatom neki....
most már a makk teteje kint van, nagyon szépen haladunk vele, viszont megállt, nagyon nem akar tovább menni:((
nem erőltetem neki, minden fürdés után kicsit huzogatom, ameddig engedi, csak óvatosan
Ti mióta huzogatjátok?És hogy haladtok?
Elég ennyi most neki?Vagy azért mutassuk meg dokinak(gondolom hátrarántaná....nemtudom)
Ha a dokira hallgatok még mindig nem huzogatnám és lehet már kiírták volna a műtét időpontját........
Ti hogy vagytok ezzel?
Hat mi szuletese ota huzogatjuk neki...es nincs is vele semmi gond, egy evesen mar feljott neki szepen...sot elobb is...en nagyon aggodtam emiatt, igy mindt mondtam elobb kezdtem el, mint azt tanacsoltak (nekem ez a harom eves korhatar meredek)
MOst ket eves a fiam, es ugyesen mossa a sajat kukijat :)
ne add fel, es szerintem huzogasd nyugodtan...jobb mint a mutet. Persze ovatosan, hogy en okozz neki fajdalmat.
köszi, ezt én is így gondolom, kíváncsi vagyok mások hogy állnak vele
kicsit az aggaszt hogy most nem megy tovább, de nem akarom szadizni, inkább annyit amennyit enged..... :)
enyém 13 hós és nekünk is a makk feléig jön
nem megy tovább
azaz a makk teteje van kint csak
apuka meg nem is meri huzogatni neki, csík úgy ímel-ámmal
ha rajta múlna itt sme tartanánk
amúgy meg sztem kitartóan kell huzogatni minden este fürdés után és előbb utóbb majd teljesen hátra lehet majd húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!