Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Féléves kisfiamat megütötte...

Féléves kisfiamat megütötte anyósom, mert "rosszat" csinált. Mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés
Nem voltam ott, mesélte sógornőm, hogy megrúgta az unokatestvérét, és rácsapott a kisfiamra, hogy nem szabad. Ha ott vagyok éslátom, az más, de így utólag ti mit tennétek?
2010. dec. 6. 08:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Egy fél éves nem érti, hogy miért bántják. Gondolj bele mit érezhetett! Ö egy tehetetlen kisbaba aki alig fog fel valamit a világból, csak Te vagy neki fontos. Higgadj le, aztán gondold újra az egészet, hogy érdemes e anyósoddal vitázni, de ha teheted, ne hagyd a fiadat vele, ha Te nem vagy ott.
2010. dec. 6. 12:01
 22/24 anonim ***** válasza:
64%

09:26-os vagyok

Akkor viszont lehet, hogy orvosi segítség kéne az anyósodnak, mielőtt kárt tesz valamelyik unokájában, de komolyan!

2010. dec. 6. 12:16
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Megütni egy 6 hós gyereket????????? Akármi baja lehetett volna, ha rossz helyen üti meg a belső sérüléstől a koponyasérülésig minden! Ha valóban megtörtént, hát az anyóst asszem kinyúvasztanám!

Pl. nekem a császáromat újra fel kellett tárni egy hónap után, mert probléma volt a belső varrataimmal. A kisfiam véletlenül megrúgott pelenkázás közben és szétnyílt a sebem, akkor ennyi erővel agyon kellett volna csapnom???!!!

Az anyósod egy nagy nulla, ha egy ilyen kicsi gyereket bántani mer, emberileg, nagyszülőileg, szülőileg is!

2010. dec. 6. 13:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem vinném többet oda.

Ha látni akarja eljöhetne, és a jelenlétemben babázhatna, előtte megbeszélném a férjemmel a dolgot, és megkérném ha az anyja rákérdez Ő mondja el a miért-et.

Ennyi.

2010. dec. 7. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!