Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől bolydulhatott fel...

Mitől bolydulhatott fel 6,5hós babámmal az éjszakánk kb egy hónapja? Többi lent.

Figyelt kérdés

addig jó alvó volt,beállt h 1-2x felkel inni egy korty vizet és alszik 6ig a pii amikor reggelit kap.

és kb egy hónapja már h minden megbolydult.éjféltől kezdve óránként felkel. 2hétig muszáj volt adni neki hajnali3-4közt is enni.ezt mára elhagyta,most 5-6közt eszik mint régen,de oránként kel.nem sir,csak nyünyög.hason alvós, és ált megfordul arra kel.fogunk még nincs,de nem is indult be még,se dudor se semmi nincs a kis inyén.

mozgásfejlődés talán?

nem problémázok,felkelek szivesen,csak nem értem.

nálatok volt hasonló?meddig tartott?előre is köszi

2010. dec. 6. 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Foga is lehet attól,hogy nem látod.Kislányomnál úgy kibújt az alsó két fog,hogy semmi fizikai jelét nem láttam.Sírt,nyüszögött éjszaka,nem gondoltam fogzásra,aztán egyik nap ott csipkéződött a szájában :-)!

Mozgásfejlődés is lehet(kúszás,mászás-ha még eddig nem tette).

Nem fázik?Nincs melege?

Másra nem tudok gondolni,de hátha valakinek lesz használhatóbb ötlete!

Fogzáskönnyítőnek én dologélt ajánlanék(homeopátiás,az ínyét puhítja-könnyebbet áttöri a foga).

Minden jót Nektek!

2010. dec. 6. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem,hogy a dologélt annyiszor kenheted,ahányszor szükségesnek érzed!
2010. dec. 6. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit eszik? Szopizik még? Nem lehet, hogy nem lakik jól eléggé? Én szoktam adni fogzáskor Nurofen szirupot este elalvás előtt, hogy ne ébredjen arra, hogy fáj a foga. Bár mi még 10 hósan is éjjel 2x eszünk. Mindent kipróbáltam már, főzelék vacsira, de semmi sem változtat a helyzeten, csak majd az idő. Keveseket eszik egyszerre a babám, gondolom ezért eszik még éjjel is 2x.
2010. dec. 6. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:

sajnos már nem szopizik.

reggeli vacsi 200ml tápszer.10órai gyümölcs(+kölespép néha)200g,ebéd husos főzi200-250g,uzsi tejpép gyümivel200g.szoval eszik rendesen,de egyáltalán nem dundi baba. azért nem gondolom h éhes lenne mert akkor nem tudnám mindig 1perc alatt visszaltatni éjjel.

no mindegy,köszönöm a tippeket,én is fogra esetleg mozgásfejlődési ugrásra gondoltam,remélem visszaáll haímarosna minden az eredetibe.:)

2010. dec. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!