Én vagyok lemaradva? Rosszul csinálom?
Én már csak sajnálni tudom az olyan hozzászólókat, mint a 22:49-es. Szerintem a beszólásoktól élveznek, komolyan.
Molly, fel se vedd!!!!
Jól csinálsz mindent, nyugi.
Nem csinálod rosszul, én sem ültetem még 4,5 hónaposomat csak ha körömvágás van, vagy ölemben van és nekem dől.
22.49 nagyon durván fogalmazott de őszintén megmondom én sem szeretem az olyan kérdéseket ami gyakorlatilag arról szól hogy a szomszéd, vagy a sógornő ugyeugyeugye szarul csinálja ezt vagy azt?
Sok anyuka ha valaki máshogy csinál valamit mint ő, kiírja ide, hogy mások szerint is rosszul teszi-e a másik anyuka, ez nem valami szimpatikus de nem vagyunk egyformák. Én pl. nem nézem ki mit hogy csinál mert más édesanyák dolgához nincsen közöm, de ha már valaki olyamit kérdez amire tudok válaszolni hát válaszolok, szóval nem csinálod rosszul, de a másik anyuka babája lehet hogy a képeken csücsülve van nem jelent semmit, ezért nem kell idegeneknek elpanaszolni hogy milyen furcsán nevelei. Az ő gyermeke, ha neked így nem szimpi, tedd máshogy.
Abszolút egyetértek az előttem szólóval. Tényleg egyre több az olyan kérdés, hogy "Gyertek, szidjuk együtt xy-t, hogy milyen rosszul neveli a gyerekét!". Örülök, hogy nem csak engem zavar.
Kérdésedre válaszolva: természetesen nem kel 3 hónaposab hozzátáplálni, sem ültetni. Viszont az én gyerekemről is van olyan kép, hogy 4 hónaposan ül a fotelben, eszméletlen édes rajta, a kép elkészítése kb 5 másodpercet vett igénybe, amúgy mi sem ültetjük. Kár ennyiből ilyen messzemenő következtetéseket levonni.
Lehet én tettem fel a kérdést rosszul, de akkor sincs joga hogy ilyen módon válaszoljon nem csak ő senki! Arra voltam kíváncsi lehet e/kell e 5 hónaposan vagy sem?! Más az anyósát, férjét szidja, szidassa itt, mindenki isteníti milyen jól tette, nem a csaj felé irányult a kérdésem, hogy őt lemondjuk, és jól csinálja e vagy sem, de ezt tudtam felhozni példának. Egyébként se tudja senki kiről beszélek, lehet nincs is ilyen ismerősöm, akkor meg!? Egyébként van de itt bármit írhattam volna éppen....
Köszönöm a normális válaszokat, és nem veszem fel de tegnap este felmérgelt Bunkó kisasszony válasza! Ha nem tetszik neki a kérdés lépjen tovább és ne firkálja össze a kérdésem hülyeségekkel! És igen egyre több az ilyen sajnálom hogy itt tudja kiélni magát, és azt is sajnálom hogy engem mindig meg is találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!