Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adjátok oda a Télapó...

Mikor adjátok oda a Télapó ajándékot?

Figyelt kérdés
Ma este már megkapják gyerekek, vagy csak holnap reggelt? Ez hogy szokás? Férjem szerint, "nálunk" mármint szüleimnél, és a "türelmetlenéknél" jön ma este, és kapják meg a gyerekek. De hivatalosan szerinte csak reggel kellene megkapnia a gyerekeknek.
2010. dec. 5. 13:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
5.-én este illetve éjjel jár körbe a Mikulás és reggel találják meg a gyerekek az ajándékot a csizmájukban!
2010. dec. 5. 13:16
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vele együtt fogom kitenni ma este az ablakba a csizmáját, és holnap reggelre fog jönni a télapó. (14 hónapos - még úgysem érti nagyon, de a boltban tegnap már összefutottunk egy beöltözött télapóval, és nagyon vigyorgott rá). :))
2010. dec. 5. 13:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is reggelre rakom ki a 21 hónapos kisfiamnak, de mit tegyek, hogy ne egye meg éhgyomorra??? :(
2010. dec. 5. 13:20
 4/20 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg csak reggel kellene odaadni? Anyukáméktól annó, már most dec. 5-én este megkaptuk és mi nagyon élveztük amikor hallottuk Mikulás csengőjét, mentünk megkeresni a csizmában az ajándékokat...
2010. dec. 5. 13:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is este csempészem az ablakba,de mivel az enyémek nagyobbak,és lesik az ablakot,még este megtalálják.Jobb is így,mert van rá idő.Reggel nem lenne.
2010. dec. 5. 13:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Én a fiúknak játékot vettem, de a csoki kérdést úgy fogom megoldani, hogy kaphat belőle egyet, és a többit mikor nem látja eldugom...
2010. dec. 5. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Na ez jó kérdés... én mondjuk almát, mandarint, egy dörmi kismackót, egy kinder tejszeletet, egy kinder tojást és egy sió vitatigrist (almapüré) rakok bele neki. Csokit még nem evett soha, úgyhogy a kinder tojásnak is csak a belseje lesz a lényeg, ha minden igaz, egy kisautó lesz benne.

Felkelés után szokott 10 óra körül tízóraizni, megpróbálom valahogy elmagyarázni neki, hogy kaja után egyet megkap az ajándékok közül... majd meglátjuk, mennyire lehet meggyőzni erről. :)

2010. dec. 5. 13:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Én ma este adom oda a fiamnak (ő is 14 hónapos), mert apukája hajnalban dolgozni megy és szeretném ha látná, ahogy örül a kisfia az ajándékának.:) Ha nem hajnalban menne, akkor én is reggelre tenném a csomagot a csizmájába.
2010. dec. 5. 13:25
 9/20 anonim ***** válasza:

ma 13:25

Én már adtam csokit a fiamnak, de nem jött be neki. A csoki így az enyém lesz a csomagból, a plüssnek meg az almának jobban fog örülni.

2010. dec. 5. 13:27
 10/20 A kérdező kommentje:
Sajna apuka és a nagypapa, meg párom munkatársai nagyon elkapatták az idősebbet édességgel, így most én korrigálom, a csomagból mit kaphat meg...
2010. dec. 5. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!