Milyen ajándékot vegyek barátnőmnek? Kérlek adjatok tippeket
Pénteken lesz barátnőm diplomaosztója és szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy mit vegyek neki? Vagy mit csináljak neki?
Pluszként virágra is gondoltam, de aztán elvetettem, mert nem egy városban lakunk, így amíg utazok, szerencsétlen virág csak megsínylené, meg aztán ő is meglátná, mert együtt megyünk hozzájuk.
Aki volt már diplomaosztón, ő mit vett/csinált ajándéknak?
Köszi szépen!
felénk nem szokás diplomaosztóra ajándék,elég az hogy végre diplomás...
én se kaptam semmi,párom se
de graviroztathatsz tollat pl
milyen szakon végzett?
ékszer?
ékszerre gondoltam, de olyasmi medállal amit ő is szeret, vagy ha ránéz tudja hogy mire és kitől kapta.
a virág sem rossz ötlet de miközben mész érte hogy mentek a d.osztóra előtte beugorhatnál egy olyan virágárushoz ahol a virágok helyett mondjuk a kedvenc csokijával van megtűzdelve a csokor..így aztán nem hiszem hogy elkókadnának :)
Nálunk szokás valami apróságot adni. Én is ékszerre gondoltam. Ha csinálok neki zsugorkából egy medált, az szerintetek jó?
A virággal az a gond, hogy én megyek hozzá az ország túlsó végébe és soha nem voltam még abban a városban így nem tudnék beugrani egy virágboltba sem... mert ugye a szülei visznek az egyetemhez. Én meg nem szeretném végighúzkodni a vonatokon. (Mosonmagyaróvár-Eger közötti szakaszon).
Német szakon végzett.
Köszönöm a tippeket
Köszönöm a linket. Nagyon szépek!
Toll kilőve, mert egyik barátnőjétől azt kapott ma (nem tud ott lenni).
Igazán nagy Svédország mániás és arra gondoltam, hogy svéd zászló alakú medált csinálok neki és abból lesz nyaklánc.
Talán ilyet a szüleitől nem kap.
De passzolom, úgy el tudok bizonytalanodni. :(
Ha svédország a kedvence akkor tudok mutatni egy oldalt ahol ékszerekkel foglalkozik a sógornőm és saját elképzelés szerint is készít ékszert..és nagyon gyorsan..akár postán is el tudja küldeni..
vagy ezen az oldalon keresztül tudsz vele kapcsolatba lépni és elmondhatod neki hogy mit gondoltál ki neki, de ő is tud adni tanácsot!
Jó fej csaj..és nagyon vagány!Próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!