Miért nem tudom eladni ezt a babakocsit? Túl drágán akarom adni vagy mi a baj vele?
2010. dec. 3. 15:26
21/25 A kérdező kommentje:
Azért mert a harmadik emeleten lakunk és arra nehéz hogy ezt cipeljem fel, inkább olyan helyre való, ahol családi házban laknak, vagy lent lehet hagyni a tárolóban. Arra tökéletes.
2010. dec. 3. 22:13
22/25 anonim válasza:
Értem.
Nem ellened beszélek, de nekünk is Kunert van, csak már nem használjuk, mert olyan sz@r. Nagyon gyorsan lecseréltük.
Mi a tikotiko-n vettük, lehet, hogy Te máshonnan, ezért az jobb kiadás.
Kívánom, hogy el tudd adni!
Én is eladnám a miénket, csak nincs pofám rásózni senkire.
23/25 A kérdező kommentje:
Én teljesen meg voltam elégedve vele.
2010. dec. 3. 22:58
24/25 anonim válasza:
Akkor nem csak kinézetre gagyik ezek szerint.
25/25 A kérdező kommentje:
Azért ezt elég durva kijelenteni, hogy gagyi. Mondom, nekem semmi bajom nem volt vele. Tudod nem mindenkinek van pénze 100 ezer Ft-os babakocsira, ahogy nekem sem. Mégsem érzem azt, hogy ezzel "kicsesztem" volna a babámmal vagy magammal. Attól hogy valakinek nem tetszik, másnak még tetszhet.
2010. dec. 4. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!