Miért nem tudom eladni ezt a babakocsit? Túl drágán akarom adni vagy mi a baj vele?
2010. dec. 3. 15:26
11/25 anonim válasza:
szia. szerintem drágán adod. nekünk is ilyen van, az új bolti ára 36ezer. akkor az ember kipótolja 7ezerrel és vesz egy újat, garanciával együt.
szerintem olyan 20ezerért lehetne eladni.
12/25 anonim válasza:
Én meg tudtam nézni, és ugyan nem adod drágán, de olcsón se. Ez nem az azonnal ráugrok kategória:(
Szerintem is áruld 20 ezerért, és ahogy Carmen írta, add el külön a kengurut.
13/25 A kérdező kommentje:
Visszavettem az árát 25000-re és levettem a kengurut.
Ez alatt nem nagyon akarom odaadni mert tényleg hibátlan.
2010. dec. 3. 16:58
14/25 anonim válasza:
honnan írsz mert én is ilyet szeretnék de csak március vége felé április eleje.ez a szín jó fiúnak is. 21km
15/25 A kérdező kommentje:
Balatonfüredről, de tudom postázni
2010. dec. 3. 17:07
16/25 anonim válasza:
Én ezért 5 forintot nem adnék, nagy batár és nem bolygókerekes.
17/25 A kérdező kommentje:
Viszont nagyon kényelmes a babának és engem abszolút nem zavart hogy nem bolygókerekes.
2010. dec. 3. 17:15
18/25 anonim válasza:
akkor az nem jó mert nagyon messzi van sajnálom. 21km
19/25 anonim válasza:
Mienk is kényelmes, bolygókerekes+hordozó van hozzá és 50 ezerbe került, újonnan (Graco)
A babakocsit még használjuk, 20 hós a lányom, pedig a "kicsi" 13 kilós és 86 cm.
A bolygókerék meg áldás.
20/25 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért akarod eladni, ha olyan jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!