Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bajt csinálok ezzel? Mit...

Bajt csinálok ezzel? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
3 hónapos babócámnak elkezdtem adni az almát(egy felet megeszik) és a tejpépet. IMÁDJA! De emellett ugyanúgy megeszi minden alkalommal a rendes tápszer adagot. Ez megy már egy hete, de eddig semmi baja nem volt ezektől, sőt most már átalussza az éjszakát (gondolom jóllakik?). Nem akartam még elkezdeni a hozzátáplálást, egyszerűen a kíváncsiság hajtott. Egyenlőre nem tervezem, hogy mást is adjak, ráérek még.Ezzel nem csinálok bajt, ugye? Mit gondoltok?
2010. dec. 3. 14:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

"3 hónapos babócámnak elkezdtem adni az almát(egy felet megeszik) és a tejpépet. IMÁDJA! "

Fel almaval egy 6 honapos baba is jol lakik, nem, hogy egy 3 honapos.Az hogy "csak megnyalattuk vele" hol szerepel?Mert szerintem nem ertettunk felre....azt ertettuk amit irtal......el kezdted adni!!

2010. dec. 3. 14:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt a részét nem értem, hogy "nem akartam még elkezdeni, a kíváncsiság hajtott". Ezt nem értem...Hogyhogy a kíváncsiság hajtott?
2010. dec. 3. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem legközelebb ezt olvassuk tőled: nem akartam 4 hónaposan vajas-mézes kenyeret adni, de kiváncsi voltam mennyit bír megenni. Imádja az almát meg a tejpépet? Ezek szerint nem csak megnyalta. Na szerintem jobb ha nem magyarázkodsz.
2010. dec. 3. 14:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehat nem csak en erzem, ugy, hogy gyorsan hulyenek akart minket beallitani, hogy nem tudunk ertelmezni egy mondatot.Leirt valami, mi szepen mondtuk, hogy nem helyes(bar ez semmin nem valtoztat) erre leirja, hogy nem jol ertjuk....

a megnyalatas es a fel aloma kozott nagy a kulonbseg....

2010. dec. 3. 14:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy szép adagokat betol ebből a gyereke! Most meg próbálja megmagyarázni! Persze hogy megeszi, a tejpép jó édes melyik gyerek nem enné meg? Sajnálom a gyereket, hogy az anyja ennyire "kíváncsi"!
2010. dec. 3. 14:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Masreszt:

"Nem lakik jól veluk, attól, hogy eszik egy kis almát szerintem nem lesz baja."

Ha tudod a valaszt akkor miert kerdezed??Ha az XY azt mondja, hogy baja lesz Te meg azt gondolod, hogy nem ,akkor abbahagyod, mert az ismeretlen XY ezt mondta?

Ez csak egy ujabb provokativ kerdes.....vagy egyszeruen buta vagy (es nem azert mert, elkezted a kostoltatast, mert sokan nem hisznek a mai elvekben es elkezdenek kostoltatni koran ettol nem butak, csak mas velemenyen vannak)

2010. dec. 3. 14:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lakik jól veluk, attól, hogy eszik egy kis almát szerintem nem lesz baja.

Ha ennyire tudod, minek teszed fel a kérdést?

2010. dec. 3. 15:02
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
Felet nem adnék neki,de sztem pár kanállal adhatsz.Tejpépet nem adnék még.
2010. dec. 3. 15:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha így van: korai volt, a tejpép különösen.

Ha csak megnyalta: akkor se csábulj el, mindennek megvan a maga ideje!

2010. dec. 3. 15:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne tömd még tejpéppel, ehet még eleget, almát adj, ha nem bírod ki, jó kis savat csinál neki...3 hónapos bakker...
2010. dec. 3. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!