Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, mit gondoltok, mit csinálok rosszul? (Férfiak válaszát várom elsődlegesen)
Sziasztok!
22 éves lány vagyok, véleményem szerint átlagos külsővel.
A problémám a következő:
Soha nem történt még velem, hogy egy férfi oda lép hozzám, és megkérdezi pl: lenne-e kedvem meginni vele valamit stb.
1 párom volt eddig, őt a suliban ismertem meg és kölcsönösen kezdeményeztünk. 3 évig volt a párom.
Most viszont ott tartok, hogy nem érzem jól magam, el vagyok keseredve, kiábrándulva.
Miért nem vágynak a társaságomra a férfiak?
Alapvetően nem vagyok a szórakozóhelyek kedvelője, így nem járok olyan helyekre. Szeretem a mozit, néha el is megyek, illetve egyetemista vagyok, ahol rengeteg embertismerek meg.
A hűség híve vagyok, határozott egyéniség is, illetve szeretem magam irányítani az életem.
Azt hiszem, amiben leginkább eltérek az átlag korombeli nőktől, hogy komolyabb gondolkodású vagyok, és kissé konzervatív, ezt ne úgy értsétek, hogy otthon gubbasztok és ezer éves cucokban járok.
Külsőre szőke vagyok, zöld szemmel divatos külsővel.
Annyira vágyok már arra, hogy esténként valaki mellettem legyem, borozgatni, összebújni. Úgy látszik, valamiért nem érdemlem meg.
A férfiak közül az "építő" típust kedvelem, vagyis azokat, akik komoly kapcsolatot keresnek és abszolút monogámok. Ismerek ilyet, de távol áll tőlem. Néhány hete pl: az egyetemen felfigyeltem egy tanáromra, azt hiszem kezdek belehabarodni, nagyon szimpatikus és rengeteget gondolok rá, de tudom nem szabad, és sajnos azt nem is tudom róla, hogy van-e párja, de mindegy is, mert nem lehet.
Pedig annyira vonz, és korban is ideális, kb 26-28 éves lehet. Pont olyan belső adottságai vannak, mint amire vágyok.
Jaj, Istenem , nem tudom, hogy csupán a magány hajt, vagy szerelmes vagyok, de folyton rá gondolok, mit tegyek? És annyira kedves, lenyűgöz. Néhány napja jegyet írattam be vele, és kedvesen mosolygott és viccelődött..
Sajnos ő nem hiszem, hogy felfigyelt volna rám. :(
Megőrülök a magánytól, és attól, hogy nem jön felém olyan férfi, akire vágytam mindig is.
Az fáj a legjobban, hogy lassan már emberek közé sem megyek, mert úgy érzem biztos ronda vagyok azért nem akar senki semmit tőlem.
Vagy nem tudom, egszerűen nem érzem, mik a jelek. Ha valaki nagyon néz, azt gondolom, biztos kócos a hajam vagy tudom is én...értitek.
Velem pont ez van, csak azzal a különbséggel, hogy még sosem volt barátom.
20/L
Nem érzem, hogyan kellene viselkednem a férfiakkal, hogy közeledni merjenek, stb. Van pár férfi ismerősöm, ők rendszeresen beszélgetnek velem, de valahogy inkább az idősebeket vonzom.
Talán taszító a ridegségem, a komorságom, amit sugárzok, nem érzik az életerőt.
És nálad ez az egész nem azt váltja ki, hogy teljesen bebeszéled magadnak, hogy ronda vagy, nem kellesz senkinek, így inkább már tartózkodsz az emberek társaságától.
Régebben szépnek hittem magam, kaptam egy-két beszólást az utcán a férfiaktól, jólesett. De ennyi. Soha senki nem volt még belém szerelmes. A párom talán, de utólag alakult ki, amikor megismert.
Úgy érzem, se belső, se külső jó tulajdonságom nincs.
Az alapján, amit leírtál, élőben lehet, hogy nagyon is megkedvelnélek. Talán még tanítalak ki ;)
24f
J válasza
Ha egy fiu néz akkor tetszel neki nem a hajad kócos ne legyél már enyire butácska...
Látod már van is két jelentkező nekik tökmindeggy hogy nézel ki:)
A kérdésedre a választ ennyiből nem lehet tudni. A vonzóság nagyon gyakran nem azon múlik, hogy objektíve mit csinálsz, hanem hogy mit sugárzol magadról. Pl. boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnsz-e? Másrészt pedig, hogy látszik-e rajtad, hogy képes és nyitott vagy egy komoly kapcsolatra. Pont a te korosztályodat tanítom egyetemen, sok a lány, és esküszöm, hogy látszik sok lányon, hogy alapvetően érdemes lenne-e nála keresni valamit. Talán nem mindenkinél, de soknál igen.
A tanárokkal való kapcsolatról annyit, hogy sok fiatal tanár él egyedül úgy, hogy az egyetemen kívül nincs közössége, ők gyakran a hallgatóik közül próbálnak szemezgetni. Ez viszont nehézkesen megy, mivel könnyen rosszul sülhet el, és a tanár pláne jól ráfázhat, ha kezdeményez. Másrészt elég ciki egy tanárnak szerintem a hallgatóira hajtani, ha azokkal nincs elég közeli kapcsolatban. Úgyhogy én azt javaslom, hogy valami apróbb jelzést legalább adj neki, aztán meglátod, hogyan reagál.
Igen ám, de ha én adok jelzést, az is balul sülhet el, lejáratom magam, azt pedig nem szeretném előtte.
Javaslat? Egyébként a fő gond az, hogy nem ismer név szerint, mivel keveset találkozunk, levelezős vagyok, és kb 100-an vagyunk.
Próbálom az indokot keresni, hogy beszélgessek vele, de nem lehet, a többiek ott vannak, rögtön leesne nekik a dolog.
Ő nagyon fiatal még 26, max 30 lehet. Ami elkeserítő, hogy azt hiszem van 1 gyűrű a kezén, nem figyeltem még meg alaposan, de az az, amire gondolok, onnantól tabu sajnos.
És ez az én formám, arra vágyok, amit nem kaphatok meg. Ott van a sok diszkós huszonéves, de én nem őket akarom, sokkal inkább az érettebb, komoly férfiak vonzanak, és erre fázok rá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!