Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, mit gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, mit gondoltok, mit csinálok rosszul? (Férfiak válaszát várom elsődlegesen)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves lány vagyok, véleményem szerint átlagos külsővel.

A problémám a következő:

Soha nem történt még velem, hogy egy férfi oda lép hozzám, és megkérdezi pl: lenne-e kedvem meginni vele valamit stb.

1 párom volt eddig, őt a suliban ismertem meg és kölcsönösen kezdeményeztünk. 3 évig volt a párom.

Most viszont ott tartok, hogy nem érzem jól magam, el vagyok keseredve, kiábrándulva.

Miért nem vágynak a társaságomra a férfiak?

Alapvetően nem vagyok a szórakozóhelyek kedvelője, így nem járok olyan helyekre. Szeretem a mozit, néha el is megyek, illetve egyetemista vagyok, ahol rengeteg embertismerek meg.

A hűség híve vagyok, határozott egyéniség is, illetve szeretem magam irányítani az életem.

Azt hiszem, amiben leginkább eltérek az átlag korombeli nőktől, hogy komolyabb gondolkodású vagyok, és kissé konzervatív, ezt ne úgy értsétek, hogy otthon gubbasztok és ezer éves cucokban járok.

Külsőre szőke vagyok, zöld szemmel divatos külsővel.

Annyira vágyok már arra, hogy esténként valaki mellettem legyem, borozgatni, összebújni. Úgy látszik, valamiért nem érdemlem meg.

A férfiak közül az "építő" típust kedvelem, vagyis azokat, akik komoly kapcsolatot keresnek és abszolút monogámok. Ismerek ilyet, de távol áll tőlem. Néhány hete pl: az egyetemen felfigyeltem egy tanáromra, azt hiszem kezdek belehabarodni, nagyon szimpatikus és rengeteget gondolok rá, de tudom nem szabad, és sajnos azt nem is tudom róla, hogy van-e párja, de mindegy is, mert nem lehet.

Pedig annyira vonz, és korban is ideális, kb 26-28 éves lehet. Pont olyan belső adottságai vannak, mint amire vágyok.

Jaj, Istenem , nem tudom, hogy csupán a magány hajt, vagy szerelmes vagyok, de folyton rá gondolok, mit tegyek? És annyira kedves, lenyűgöz. Néhány napja jegyet írattam be vele, és kedvesen mosolygott és viccelődött..

Sajnos ő nem hiszem, hogy felfigyelt volna rám. :(

Megőrülök a magánytól, és attól, hogy nem jön felém olyan férfi, akire vágytam mindig is.

2011. jan. 24. 08:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

11:20-as :D

"A tanár is ember." (ha már nem osztályoz) xD

amíg osztályoz addig állat? xD

2011. jan. 24. 12:20
 32/35 anonim ***** válasza:

" ma 12:20"

olyan is van, de jobb esetben gép

2011. jan. 24. 12:30
 33/35 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy szerelemes vagyok, ezt az elején is írtam, magam sem vagyok biztos benne. Meglepő érzés, mert mindig határozott vagyok, tudom mit akarok, manapság ez nincs így. Mint említettem, sokat gondolok rá, és ha a közelemben van, csak ülök és nézem őt. :) Ez adódhat a kétségbeesett magányomból is.

Valószínüleg házas, gyűrűje van vagy vőlegény, de mindkét esetben tabu számomra onnantól. Majd megfigyelem jobban azt a gyűrűt. :)

Nem tudom elképzelni, hogyan lehetséges egy tanár és diák között szerelmi kapcsolat. Nem mehetnék oda a páromhoz előadáson, titkos találkozók gondolom, ez nem hiszem, hogy működőképes hosszútávon komoly kapcsolatként. Azoknak biztos jó, akik játszanak egymással.

Nem tudom, az emberek azt hiszem nem bírják a kemény, határozott stílusomat, ami megbukni látszik, úgy érzem egyre jobban elkeseredek, megtörök. Nincs kedvem semmihez, így nehéz a potitív kisugárzást előcsalni magamból. :)

Talán a férfiak jobban kedvelik a naív, irányítható nőket. Na én nem az a kategória vagyok. Tudom, mit akarok, és nem lehet az ellenkezőjéről meggyőzni. Párkapcsolatban szintén, olyankor 1 férfi létezik mindenki más hallott számomra.

Nem számít a külső, a lényeg, hogy az életem merjem rábízn

2011. jan. 24. 13:47
 34/35 anonim ***** válasza:

"Talán a férfiak jobban kedvelik a naív, irányítható nőket. Na én nem az a kategória vagyok. Tudom, mit akarok, és nem lehet az ellenkezőjéről meggyőzni."

A normális férfiak nem a naiv, irányítást igénylő, hanem az együttműködésre képes nőket szeretik, akik egyenrangú társak. Az akaratos, keményfejű nőket pedig utálják. Nem azért, mert el akarnak nyomni és te erősebb vagy, hanem mert az ilyen mentalitású ember megfojtja a környezetében élőket.

2011. jan. 24. 23:03
 35/35 A kérdező kommentje:
Igen, ha a másik életét akarja irányítani, de én soha senki életébe nem szólok bele. Az enyémbe sem szólhat senki. Ennyi. Tartsuk tiszteletben egymás álmait.
2011. jan. 25. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!