Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, mit gondoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, mit gondoltok, mit csinálok rosszul? (Férfiak válaszát várom elsődlegesen)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves lány vagyok, véleményem szerint átlagos külsővel.

A problémám a következő:

Soha nem történt még velem, hogy egy férfi oda lép hozzám, és megkérdezi pl: lenne-e kedvem meginni vele valamit stb.

1 párom volt eddig, őt a suliban ismertem meg és kölcsönösen kezdeményeztünk. 3 évig volt a párom.

Most viszont ott tartok, hogy nem érzem jól magam, el vagyok keseredve, kiábrándulva.

Miért nem vágynak a társaságomra a férfiak?

Alapvetően nem vagyok a szórakozóhelyek kedvelője, így nem járok olyan helyekre. Szeretem a mozit, néha el is megyek, illetve egyetemista vagyok, ahol rengeteg embertismerek meg.

A hűség híve vagyok, határozott egyéniség is, illetve szeretem magam irányítani az életem.

Azt hiszem, amiben leginkább eltérek az átlag korombeli nőktől, hogy komolyabb gondolkodású vagyok, és kissé konzervatív, ezt ne úgy értsétek, hogy otthon gubbasztok és ezer éves cucokban járok.

Külsőre szőke vagyok, zöld szemmel divatos külsővel.

Annyira vágyok már arra, hogy esténként valaki mellettem legyem, borozgatni, összebújni. Úgy látszik, valamiért nem érdemlem meg.

A férfiak közül az "építő" típust kedvelem, vagyis azokat, akik komoly kapcsolatot keresnek és abszolút monogámok. Ismerek ilyet, de távol áll tőlem. Néhány hete pl: az egyetemen felfigyeltem egy tanáromra, azt hiszem kezdek belehabarodni, nagyon szimpatikus és rengeteget gondolok rá, de tudom nem szabad, és sajnos azt nem is tudom róla, hogy van-e párja, de mindegy is, mert nem lehet.

Pedig annyira vonz, és korban is ideális, kb 26-28 éves lehet. Pont olyan belső adottságai vannak, mint amire vágyok.

Jaj, Istenem , nem tudom, hogy csupán a magány hajt, vagy szerelmes vagyok, de folyton rá gondolok, mit tegyek? És annyira kedves, lenyűgöz. Néhány napja jegyet írattam be vele, és kedvesen mosolygott és viccelődött..

Sajnos ő nem hiszem, hogy felfigyelt volna rám. :(

Megőrülök a magánytól, és attól, hogy nem jön felém olyan férfi, akire vágytam mindig is.

2011. jan. 24. 08:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

10:39 es vagyok újra :D és talán utoljára. :$ :D

Lehet te vagy a tanár bácsi akit néz a kedves kérdező csak nem tudtok róla. :D:D:D:D

írtam privit a kérdezönek.

2011. jan. 24. 10:52
 22/35 anonim ***** válasza:
Előadáson nem lehet sok mindent. Kisebb csoportos szemináriumon, gyakorlaton megnézem, mit csinál, jól csinálja-e, eleresztek valami nem sértő poént, hátha érti. Lényeg, hogy észrevegye, hogy én észreveszem, hogy ő mit csinál, és hogy nem szomszédját vettem észre, hanem pont őt. Kötetlenebb légkörben megkérdezem egyszerre több embertől, de úgy, hogy ő köztük legyen, hogy milyen vizsgáik lesznek, hogy telt a hét, milyen az XY óra, mit szakdolgoznak, stb. Zh íratás közben megnézem, jót írt-e, ha nem, akkor kicsit segítek.
2011. jan. 24. 10:53
 23/35 A kérdező kommentje:

Az nagy poén lenne. :)

Milyen alapvetően?

Nagyon komoly, csendes, sokszor olyan, még előadáson is, mint aki közben álmodozik.

Nem mindenkivel olyan, 1-2 emberrel, de szerencsémre köztük vagyok. :)

A múltkor a bátyámmal bementem az egyetemre. A két épület közt megláttam, tőlünk pár méterre mehetett el, láttam, hogy odapillant, én meg őt néztem. :)

2011. jan. 24. 10:56
 24/35 anonim ***** válasza:
Vicces, nekem is volt hasonló sztori múltkor (egyetem 2 épülete között, csaj sráccal szembe, odapillantás). Csak ő nem szőke. :D
2011. jan. 24. 10:58
 25/35 A kérdező kommentje:

Na igen, nappalisoknál ez megy, de nálunk nem.

Bár, nem tudom, a teljes nevem tudja-e, de a múltkor meglepi ért.

2 dogát írtam nála, az egyikre nem tudtam tanulni, mert mellette nagy vizsgáim is vannak, és láss csodát, 2-est kaptam, pedig nem kellett volna. A másikra, amit becsületesen megtanultam, kidolgoztam egyest adott. Hát elcsodálkoztam, de sebaj, ez nem fő tárgy, legalább látom.

2011. jan. 24. 10:58
 26/35 anonim ***** válasza:
Akkor biztos nem én voltam, nálam csak 1 zh-t írnak.
2011. jan. 24. 11:00
 27/35 A kérdező kommentje:

:)

Igazából szőkésbarna.

2011. jan. 24. 11:01
 28/35 A kérdező kommentje:

:) :)

Mit tanácsolsz? Hogyan küldjek felé jelet, amiből leszűri, hogy szimpatikus nekem nagyon is, de nem tolokadó, és nem egyértelmű.

Tanárként te jobban látod ezt, gondolom sok diák flörtöl, kezdeményez stb, én másként szeretném. Nyáron fogok nála szigorlatozni, jesszsus, azt hogy élem majd túl. :)

2011. jan. 24. 11:04
 29/35 Fülünyúl ***** válasza:
100%

Már majdnem írtam egy e-mailt, mikor olvastam, hogy belezúgtál a tanárodba.

Igazából nem teljesen értelek, azt látom hogy itt áradozol róla a válaszok között, mégsem történt, történik semmi. Mondjuk a diák-tanár kapcsolat még felsőoktatásban is necces, ráadásul az iskolai szabályzatok éppúgy tiltják. Kellemetlen is lehet, mert összejöttök, majd szakítotok és onnantól ugyanúgy látnotok kell egymást az órákon, meg minden zh-d egyes. Láttam én már ilyet anno nálunk az egyetemen.

Kérdésedre válaszolva pedig, hogy miért nem megy oda az ember a nőkhöz manapság, hogy meghívja egy italra:

- általában nincs egyedül, társaságból, barátai/barátnői közül meg nehéz "leválasztani"

- 99% lepattint, ha jóképű vagy azért, ha nem akkor meg azért. Ha visszafogottan kéred azért, ha rámenősebben azért. Gyakorlatilag az isten nem bír a kedvetekre tenni, nemhogy egy férfi.

Mindenesetre ha úgy érzed, nálad a tanár a nyerő, és nem riadsz vissza a későbbi következményektől, úgy lelked rajta, próbáld meg.

2011. jan. 24. 11:09
 30/35 anonim ***** válasza:
Ha szigorlatozni fogsz nála, akkor egyelőre hagyd, mert úgysem fog belemenni. Én legalábbis biztosan nem tenném. Ha már nem tanít, akkor pedig próbálj kb. egyenrangúan viselkedni vele, tehát ne éreztesd, hogy ő egy tanár, te meg egy diák vagy, mert ez talán egy ideig jó egy férfi egójának, de szerintem alapvetően inkább növeli a távolságot és nehezíti egy kapcsolat kialakulását. Mottó: "A tanár is ember." (ha már nem osztályoz) :)
2011. jan. 24. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!