Mit csinálnátok, ha lenne egy 1 éves babátok és megint babát várnátok?
Nekem holnap után lesz 1 éves a lányom!Én kiugranék a bőrömből,aztán jól meg is ilyednék hirtelen,hogy hogy oldom majd ezt meg,megint nem mehetek egyetemre...
De amint újra belegondolnék,hogy babó lakik odabent azt hiszem sírnék örömömben!Apa is örülne,csak ő nagyon aggódna az anyagiak miatt,ezért is tervezzük kicsit későbbre!de ha így sikelülne én örülnék!
Örültem!
A nagy pont 1 éves volt mikor összehoztuk a kicsit.
A nagy már majdnem 2 éves a kicsi meg lassan 2 hónapos.
Mi így akartuk kis korkülönbséget a gyerekek között.
Mivel nekünk 1 babánk van, és nem is tervezünk, sőt nem is vállalhatok második babát hát bepánikolnék.
Aztán természetesen megszoknánk hogy valószínűleg lesz tesó...hacsak az orvosok "közbe nem szólnak"...de eszembe sem jutna a saját épségem és kényelmem miatt eldobni magamtól.
Örülnék:)
(Örültem is!)
Remélem, Te is!
Szia.
Ugyan azt amit a lanyunknal.Zokogva hivnam anyukamat.....elmondanam Neki ujra, hogy koszonom, hogy megszult es, hogy lany lettem, mert igy Nekem is lehet kisbabam, akit nekem kell megszulnom :)
A lanyunkat sem "terveztuk" be igy elore, igy a kisteso is akkor jon amikor ugy gondolja.
nagyfiam 2.5éves
kicsi 6hós
rajta vagyunk a 3.bébin.
:-)
szerintünk jobb a kis körkülömbség... mi így akarjuk.
mindenkinek jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!