Mutassam meg dokinak, baj van?
6 hónapos korára kell megdupláznia a súlyát.
Feltételezve, hogy minden hónap 4 hetes, ha a gyereked heti 300 grammot hízna, 6 hónapos korára több mint 10 kiló
lenne...
Nem kell hetente híznia és nem is kell a súlyán aggódni. Az orvos majd szól, ha gond van-úgyis viszed havonta csecsemő tanácsadásra.
Eddig hizott több mint 2 kilót ,nem értem mi a baj?
Lassult hízása, ennyi, nem fog mindig olyaan sokat hízni, szép is lenne.
Nem tudom, neked mi a minimális mennyiség, de ha egy anyatejes baba meghízza heti 80-100 gramot (haviból számold mindig vissza), akor az teljesen jó.
Minden héten- ugyanazon napon, ugyanabban az időben- megméred és azoknak veszed a havi átlagát, vagy csak ahvonta méred, az is jó.
Szoptass továbbra is igény szerint, dokihoz meg felsleges elmenni, úgyis csak megtömné tápszerrel.
Ha nem éhes, jókedvű, akkor semmi gond.
Az én lányom havonta hízott fél kilókat, 6 hónapig csak anyatej és még most 20 hósan is töbször cicizik
sz: 3950
1. hó: 4330
2. hó: 4960
3. hó: 5470
4. hó: 5900
Igazatok van:)
Köszönöm még ki sem számoltam hogy ha mindíg ennyit hízna mekkora lenne....
de akkor miért riogatak ezekkel a számokkal 120-150 között kell hízni hetente stb...
És duplázni , meg triplázni sem kell, ez egy elavult dolog.
A fiam sem volt félévesen 8,8 kiló, egy évesen meg 13,2.
lányom sem volt majdnem 8 kh 6 hónaposan és majdnem 12kg 1 évesen.
előző
13:19, 13:21-es
Ki riogat??
Engem egyik gyereknél sem riogatott senki, pedig a fiam már több mint 10 éve született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!