Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mutassam meg dokinak?

Mutassam meg dokinak?

Figyelt kérdés
Kislányom 20 hónapos,kb. 2 hete megkérdeztem ,már nem tudom mi okból,hogy "hol fáj a babának" s Ő a kis mellkasára mutatott.Tudja mi az hogy fáj,mert a kis bőre egyszer lehorzsolódott és azt is mutatta.Nemtudom valóban fáj-e neki s ha igen akkor mi,/torka ,mellkasa/.Azóta nem hagy nyugodni,még néhányszor rákérdeztem és mindíg oda mutat.Volt valaki hasonló helyzetben?
2010. aug. 11. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem inkább játéknak veszi,látja rajtad a reakciót,és igyekszik mindig "előhozni".Ha tényleg fájna neki,annak lenne egyéb jele is.De ha téged megnyugtat,mutasd meg orvosnak.
2010. aug. 11. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább játék lehet. Az én lányom is 20 hós, és most pl nagyon tetszik neki a pelusozás, kb 10 percenként jön, hogy fújkaka, és mindig új pelust akar. (pedig naponta valójában csak 1 kaki van)

Ha tényleg fájna neki, szerintem is lennének egyéb jelei: láz, levertség, étvágytalanság, vagy valami.

2010. aug. 11. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet,hogy igazatok van,csak úgy aggasztott a dolog,mert tök komolyan mutatta és nekünk volt problémánk a gyomrával /sok gyomorsav/és rögtön erre gondoltam,nem-e az marja a kis gyomrát most is .Mostanában megint sokat csuklik és ment a hasa is pár napja.Köszi a válaszokat!
2010. aug. 11. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elvinném orvoshoz! Lehet igazuk van az előttem válaszolóknak, de én az a fajta anyuka vagyok, aki inkább elviszi kétszer "feleslegesen" a gyerekét, minthogy egyszer nem viszem és baja van... Engem sem hagyna nyugodni, én is túl aggódós vagyok! Figyelj, pár óra az egész, de utána nyugodt leszel!
2010. aug. 11. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

21 hónapos kisfiam a fülét fájlalta, én elvittem a fül-orr-gégészetre, mert a dokink szabin volt. Ott nem találtak semmit, de másnap belázasodott Szóval, lehet hogy nála ez már a betegség jele volt. Legalább tudtam, hogy nem itt kell keresni a betegség okát.

Én elvinném, legalább megnyugszol.

2010. aug. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!