10 hos a fiam, kezdtem a furdésnél felhuzni a fufyijén a bort, de tul szuk. Mutassam meg a dokinak?
Figyelt kérdés
Vagy még az bovulhet,ha minden nap huzogatni fogom neki a furdésnél?2010. júl. 11. 11:41
1/3 anonim válasza:
Nem figyeli a dokitok tanácsadáskor? Akkor mutasd meg neki.
2/3 anonim válasza:
5 hónapos a fiam és pont múlt héten kérdeztem a dokit, hogy mikortól kezdjem húzogatni a fütyin a bőrt. Azt mondta, hogy egy éves koráig semmi képpen ne, majd csak utána. Hát nem tudom, én is szívesen hallanám más véleményét is. Mi Németországban élünk, itt néha máshogy állnak a dolgokhoz.
3/3 anonim válasza:
Nekünk fél évesen mondta, hogy kezdjük el húzogatni neki, de minden tanácsadáskor megnézi, hogy milyen neki. Amúgy nálunk ezt apa csinálja, mert ő jobban ért hozzá. Nekem parám, hogy rosszul csinálom és fájni fog neki, vagy túlhúzom.
Csinálja apa, ő tudja, meddig lehet, stb. Kérdezz rá a dokinál!
Amúgy van krém rá, amivel könnyebb felhúzni.
És mi fürdetés után szoktuk, mikor adjuk rá a pelenkát.
17hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!