Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vezessem be a mesés-o...

Mikortól vezessem be a mesés-olvasós lefekvést?

Figyelt kérdés
5 hósak vagyunk. Kislányom eddig cicin aludt el este 10kor, tegnaptól előbbre hoztam a lefekvést 8ra, de már nem cicin alszik el, hanem altatással. Milyen korban alszik majd el mese olvasás mellett, anélkül, hogy bármi más módon altatnom kellene?
2009. jan. 17. 07:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A mesés altatás me´g korai.Legalábbis én minde´g is meséltem a lányomnk,de még ö is belebesze´lget,nevet.

Mnik énekelünk dúdounk alva´s elött.

% hósan nekem is a lányom cicin aludt el,e´s nincsen is ezzel semmi baj.1 hónapja,hogy magától alszik a kiságyban.sak mellette kell maradnom.

Rebeka 30.án lessz egy éves.

2009. jan. 17. 08:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez teljesen különböző, mindenkinél más, hogyan alszik el, de a mesélés még tényleg korai. Az én lányom mindig magától aludt el este, zenélt felette a macis himbilimbi, meg én is énekelgetek neki, ott vagyok vele pár percet, és mikor már csukva van a szeme, akkor hagyom egyedül. Szerintem azért alszik ilyen könnyen el, mert hozzá van szokva a kezdetektől az esti tortúrához,hogy fürcsi után tuti a kiságy. De mint írtam az elején is, ez minden gyereknél más. Engem babakoromban egyszer egy barátunk ölben ringatva énekelve altatott el, és onnantól nem lehetett bírni velem, kénytelen volt anyukám is minden este így altatni. Szóval szoktatás kérdése:)
2009. jan. 17. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!