Érdemes influenza ellen beoltatni a kislányomat?
Figyelt kérdés
11 hónapos a kislányom. Sok szülővel beszéltem az oltásról, de eléggé megoszlanak a vélemények.2009. jan. 16. 22:40
1/4 anonim válasza:
Idosebbeknel hallottam, hogy betegebbek lettek az oltastol, nemhogy segitett volna nekik.
En nem oltatnam be, sem a gyereket, sem sajat magamat. Fel kell oltozkodni rendesen, es normalisan kell etkezni, hogy legyen ellenallokepessege a kicsinek. Es ha egyszer influenzas lesz, akkor pedig majd meggyogyul.
Szerintem ne oltasd be.
2/4 anonim válasza:
Én sem oltatom be, mintahogy magamat sem.Úgy vagyok vele mint az előző válaszoló, nem olthatjuk be minden ellen, és ha megbetegszik akkor majd meggyógyul.
3/4 anonim válasza:
Én beoltattam. Kicsit, kb 2 napig utána 38 körüli láza volt, de más mellékhatása nem. A második után pedig már semmi. Én azért tettem, mert van egy vendéglátóhelyünk és sokat van ott, féltem, hogy így rengeteg emberrel találkozik és könnyebben elkapja. De lehet nem kellett volna, nem tudom. A doki javasolta. Én mikor influenzás voltam, tudom nagyon ledöntött lábról, ezért választottam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megerősítettek abban, hogy nem tudom és talán nem is kell mindentől megóvni :)).
2009. jan. 18. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!