Anyukák, Apa mit kap karácsonyra?
szia
Fogalmam sincs :(
Angliaban elunk, de az unnepeket otthon toltjuk.Csak 1 borodot vettunk, igy nagy dolog nem lehe,mert akkor otthon kell hagynunk.
Telefont akartam, de meglepte magat egy IPHONE-nal.
Kedden volt a szulinapja akkor egy masszor csaj jott hozza....holnap nevnapja es arra sem tudok mit kitalalni :(
ruha parfum kilove, mert annyi van, hogy nem tudom hova tenni.Szakacs es egy draga kesnek tuti orulne, de en nem etek hozz, es nem akarok ugy tobb szaz £-ert kest venni, hogy utana nem is tudja hasznalni :(
Remelem sokan irnak es lophatok valakitol egy jo kis tippet :D
OFF. utolsónak: a Zepternek van olyan profi kés szettje, amelynek tuti örülne. Ismerős vendéglátósoktól tudom. Nézdd meg a honlapjukat:
[link] Nincs fent minden termék, de tudsz érdeklődni.
ha budapesten volna szükséged bármire onnan írj nyugodtan privit, tudok segíteni, akár kedvezméynt is szerezni, ott dolgoztam terhességem előtt.
Bár lenne nekem is ötletem!
Rajong a márkás italokért, sorakoznak a szekrény tetején.
Most meg van kattanva, mert elfogyott a Hennessy konyak az egyik családi party alkalmával, és folyton mondja, hogy vesz magának, csak sajnálja kiadni azt a cirka 8-10 ezret.
Na én kiadom érte, és rendeltem rá italkötényt, amin a Kislányunk fényképe van Boldog Karácsonyt Apa felirattal.
Tudom, hogy nagyon fog neki örülni, mert igazából minden más megvan neki, úgyhogy problémás neki vásárolni.
Korcsolyát, hogy tudjunk végre korizni menni....
Egyébként a könyöktámasz már régóta téma volt nálunk is, most hallgatás van, lehet, hogy én is szétnézek könyöktámasz ügyben az autóba...
Én innen rendeltem könyöktámaszt. Volt nekik más fajta is, ezért érdemes rákérdezni.
Nem tudom mit vegyek neki, mert mindig azt mondja ami kell megvan.
Pókerezni szeret, de van 5 pakli kártya meg zseton. Hockey, heti 1-2 alkalommal jár, lehet ahoz kap valamit. A parfüm is jó ötlet, mert dezodort használ, névnapra szülinapra azt kap minden rokontól, de szerintem karácsonyra megint mindenkitől:) kitart mindig egy évre:)
ruhát ha veszek sz sosem tetszik neki, nem egy az ízlésünk
tavaly karácsonyra iphonet vett, engem is azzal lepett meg, lehet ahoz kéne venni egy új tokot
nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!