Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák. Ti mit vennétek egy...

Anyukák. Ti mit vennétek egy 6-hó babának karácsonyra? Nagyon sok ötletre vagyok kívácsi.

Figyelt kérdés
köszönöm kislány-nak.
2009. dec. 17. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi hintát fogunk venni neki. A nagyszülőktől mászó macit kap.
2009. dec. 17. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi fisher price tanuló kutyust vettünk.
2009. dec. 17. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
mi is mászó macit kapunk, :) de szerintem jó ajándék a babakönyv, az olyan játékok, amibe bele lehet pakolni, láttam pl egy akváriumot, amibe bele lehet pakolni a plüss halacskákat, ezt nagyon szeretik ennyi idős korban, kaphat twister rágókát, vagy baba étkészletet, előkéket, ha most kezdik a hozzátáplálást, vagy olyan zenélő játékot, amivel ő tud zenélni, tehát ő tudja megnyomni a gombját,
2009. dec. 17. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:

fürdős játékokat, nyomogatós zenélős játékot, rágókák, body, babakönyv (tudod az a hajtogatható kemény papíros), ha tud ülni ,akkor ilyen babytaxi (ami oldalról tartja)

vagy ha egyedi dolgot akarsz, akkor a media markt, vagy dm-en keresztül csináltathatsz neki olyan macit ,aminek a pólóján fénykép van, vagy fényképes előkét is.

hirtelen ennyi jut eszembe

boldog karácsonyt

2009. dec. 17. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is tanuló kutyust kap tőlünk.

A család többi tagjától nem tudom pontosan mit, de formabedobó, meg fürdős játék lesz közte.

2009. dec. 17. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Tőlünk tanulókutyust FP, meg plüss Malackát, mamáéktól rugós hintát.
2009. dec. 17. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Fp kutyust is kap,de azt meg nem fogja ugy felfogni,lanyomat olyan 15hos kora utan erdekelte.

Ami viszont nagyon bejon a 7hos kislanyomnak,6 hosan kapta: fisher price dalolokonyv! lapozgatja stb, imadja :)

van fp massz utanam micimackonk. nem foglalkozik vele :( a massz utanam golyoval se.

Karira kap nagyszuloktol fp allj fel velem golyos zsirafot. (most kezdett felalni a kisagyban/jarokban)

Tolunk pedig fisher price amazing animals szettet kap,kisvonat allatokkal + kiegeszitok.

O mar stabilan ul magatol,szoval ezekkel is fog tudni jatszani.

Ha lenne meg hely a hazban akkor hintat kapna igazabol! :)

adamot !! azt kesobb is tudja hasznalni es nagyon mutatos is.

2009. dec. 17. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

nálunk is tanuló kutyust kap a 6hónapos kisfiam.

Látom mindenkinek tetszik ez a játék ;)

van beszélő macija is a fisher pricenak azt a déditől kapja.

zenélő játékokat,plüss játékot,etető széket

most ennyi jutott eszembe.

2009. dec. 17. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Tanulókutyus,rugóshinta,fürdős játék,kelj feljancsi,bugócsiga....
2009. dec. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!