Anyukák. Ti mit vennétek egy 6-hó babának karácsonyra? Nagyon sok ötletre vagyok kívácsi.
fürdős játékokat, nyomogatós zenélős játékot, rágókák, body, babakönyv (tudod az a hajtogatható kemény papíros), ha tud ülni ,akkor ilyen babytaxi (ami oldalról tartja)
vagy ha egyedi dolgot akarsz, akkor a media markt, vagy dm-en keresztül csináltathatsz neki olyan macit ,aminek a pólóján fénykép van, vagy fényképes előkét is.
hirtelen ennyi jut eszembe
boldog karácsonyt
Az én kisfiam is tanuló kutyust kap tőlünk.
A család többi tagjától nem tudom pontosan mit, de formabedobó, meg fürdős játék lesz közte.
Szia!
Fp kutyust is kap,de azt meg nem fogja ugy felfogni,lanyomat olyan 15hos kora utan erdekelte.
Ami viszont nagyon bejon a 7hos kislanyomnak,6 hosan kapta: fisher price dalolokonyv! lapozgatja stb, imadja :)
van fp massz utanam micimackonk. nem foglalkozik vele :( a massz utanam golyoval se.
Karira kap nagyszuloktol fp allj fel velem golyos zsirafot. (most kezdett felalni a kisagyban/jarokban)
Tolunk pedig fisher price amazing animals szettet kap,kisvonat allatokkal + kiegeszitok.
O mar stabilan ul magatol,szoval ezekkel is fog tudni jatszani.
Ha lenne meg hely a hazban akkor hintat kapna igazabol! :)
adamot !! azt kesobb is tudja hasznalni es nagyon mutatos is.
nálunk is tanuló kutyust kap a 6hónapos kisfiam.
Látom mindenkinek tetszik ez a játék ;)
van beszélő macija is a fisher pricenak azt a déditől kapja.
zenélő játékokat,plüss játékot,etető széket
most ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!