Csizma vagy hótaposó? Vagy mindkettő?
Deichmannban nézném meg a Dei Tex kiscsizmát 14 hónapos, járni tudó kisfiamnak. Ez az: [link]
A Decathlon honlapján láttam egy kék színű hótaposót, amit hirtelen levettek, most már nincs fent, csak egy szürke-rózsaszín, ez az (hasonló volt a kék színű is): [link]
Ha csak ilyet vennék, abban mennyire tud menni a gyerek, ha nincs hó? Nem túl merev?
Azon agyalok, hogy a Dei Tex meg elég-e hóban, vagy kell a hótaposó is? Akinek ez a Dei Tex van, tudna válaszolni nekem arra, hogy ez mennyire vízálló? Előre is köszönöm!
Sajna még nem jutottunk el sehová. Jött az ónos eső, totál le van fagyva minden, én így ki nem mozdulok itthonról autóval. :(
De a napokban muszáj lesz valamit venni, mert van ugyan bélelt cipője, de nem magas szárú, és félek, hogy beázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!