Csizma vagy hótaposó? Vagy mindkettő?
Deichmannban nézném meg a Dei Tex kiscsizmát 14 hónapos, járni tudó kisfiamnak. Ez az: [link]
A Decathlon honlapján láttam egy kék színű hótaposót, amit hirtelen levettek, most már nincs fent, csak egy szürke-rózsaszín, ez az (hasonló volt a kék színű is): [link]
Ha csak ilyet vennék, abban mennyire tud menni a gyerek, ha nincs hó? Nem túl merev?
Azon agyalok, hogy a Dei Tex meg elég-e hóban, vagy kell a hótaposó is? Akinek ez a Dei Tex van, tudna válaszolni nekem arra, hogy ez mennyire vízálló? Előre is köszönöm!
Van benne bélés de megmondom őszintén nem emlékszem, megnézném Neked de lennt van a pincében.
Azt biztos hogy általában egy harisnya volt az overáll alatt tehát nem volt pluszban zokni a lányom lábán de sosem fázott a lába.
Ha jól emlékszem nem bundás hanem polárféleség.
Bocs ebben nem tudok most segíteni:-(
Köszönöm Neked is a választ, de 17 ezerért még magamnak sem veszek, nemhogy a gyereknek...
Nekünk nem kell bölcsis, meg itthoni, mert 14 hónapos kisfiammal itthon vagyok. Biztosan nem fogok venni hármat, pláne, hogy a dei tex egyedül is ki fog szolgálni minket az első két válaszoló szerint, természetesen meg fogom nézni, fel fogjuk próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!