Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben viszitek haza a babát,...

Miben viszitek haza a babát, ha nincs kocsi?

Figyelt kérdés
2 hét a szülésig.Mózes?Ruhák?Babakocsi?Minden érdekel.Köszike
2009. jan. 15. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekünk sincs kocsink,mi taxival hoztuk haza!busszal semmikép ne vidd,mert pár napos baba könnyen elkaphat akármit!ruhába szerintam mindenképp jo meleget,de ne öltöztesd tul!egy réteggel adj rá többet mint ami rajtad van,akkor jol érzi majd magát!sok egészséget a babának!
2009. jan. 15. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Messze laktok a kórháztól?

Valaki csak elmegy értetek autóval, nem? Most hideg van ahhoz, hogy utaztass egy picúrka babócát.

Hívjatok taxit. Vagy legrosszabb esetben szerintem mentővel is hazavisznek.

A ruházata:

bady (hosszú ujjú)

harisnya

plüss rugi

pilcsika

overál, vagy bundazsák

vékony, vastag sapi, kesztyű

takaró

mózeskosár

szerintem...remélem nem maradt ki semmi...

2009. jan. 15. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
pilcsike=pulcsika...bocsi..:)
2009. jan. 15. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az attól függ, hogy milyen messze van a kórház. Ha sétával 5 perc alatt otthon lennék, akkor simán babakocsiban. De ha ennél messzebb, akkor szigorúan taxi, főleg ilyen időben. Nem hiányozna, hogy valamelyik prüszkölő utastárstól hazavigyünk valamit. Meg különben is túl hideg van a babának.

2009. jan. 15. 16:46
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!a kórház fél óra bkv-val
2009. jan. 15. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy ismeröst kértünk meg hogy majd ö hozzon a korhàzbol haza(nem dolgozik,van ideje bàrmikor)

Igy tuti hogy a karomban lesz végig:)

Amugy ruhàzatra:

Harisny,body,pluss hosszu ujju,talpas rugi,^vastag overàll,és takaro(sapi,plussz kesztyü.)

2009. jan. 15. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
bkv-n semmiképp ne vigyél újszülöttet...ez elég veszélyes az egészségét tekintve.
2009. jan. 15. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem taxival menjetek haza. Számold ki, neked s a párodnak mennyibe kerül a vonal jegy, szerintem annyi lenne a taxi is. De ismerőst ha megkértek, szerintem szívesen hazavisz.
2009. jan. 15. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:

TAXY , de nem fogja engedni a mzest hiszen törvény írja elő, hogy autósülésben/babahordozóban szabad csak autóztatni. Őt büntetik ha engedné. Azt muszály beszerezni és még hintázik is, szal nem kidobott pénz.

Ruha meg rövid újjú body, arra hosszú újjú lábú, és erre jöhet a bundazsák, sapka, sál.A sálat tudod úgy hajzani, hogy a bundazsék, vagy téli overáll zipzárja nem fogja csesztetni a pici nyakát.

Könnyű szülést!!

2009. jan. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!