Miben viszitek majd haza a babátokat? Hordozóban vagy pólyában?
Remélem 6 nap múlva szülünk:-)))
Eddig teljesen biztos voltam abban hogy hordozóba visszük haza a babót mert itt Pesten szülök és mi vidéken lakunk.Apám az teljesen ki van akadva hogy miért nem pólyába visszük mert a hordozóban a kis gerince elferdül és hogy fogjam a kezemben még hazaérünk.Ok ez odáig rendben van de ne adja az Isten fékezni kell,vagy belénk jönnek stb. nem bírom úgy megtartani ahogy azt kell,nem is beszélve a rendőrökről ha meglátják hogy kezemben fogom a babát.Megkérdeztem tesómat hogy anno ők hogy hozták haza a babájukat és ők is pólyában.De én úgy félek hazavinni "kézben".De lehet hogy tényleg nem "egészséges" a hordozóban?De hát akkor nem engednék ezeket hogy használják nem?
Előre is köszi a válaszokat!!!
szia.Válaszolni sajnos nem tudok,pont ezt a kérdést szerettem volna én is feltenni.Bár nekem még van időm.32 hetes vagyok.Kiváncsian várom én is a válaszokat.
Jó szülést kivánok neked.
Igen, biztosan megbüntet a rendőr, ha nem teszed be a hordozóba. Nekem azt mondták a boltban, hogy nem szabad sokáig tartani a babákat a hordozóban az elején, mert még nem elég erős a gerincük, de fél órát azért biztos kibírnak. Nektek mennyi az út hazáig?
Nekünk szerencsére csak kb. 20 perc lesz, így remélem nem lesz semmi gond.
Én azt hallottam,hogy hordozó nélkül ki sem hozhatjuk a kórházból a babát...bár lehet hogy ez is kórházfüggő,mint annyi minden más.A másik meg az,hogy a rendőr is tuti büntet,ha kézben utazik a bébi...
Nem tudom,hogy esetleg a pólyában,de mózeskosárban variáció megoldás lehet-e.Egyenlőre én is tanácstalan vagyok
34 hetes kismama
Megint csak ilyen és hasonló linkeket tudok másolni, sok a hasonló kérdés, érthetetlen...
Apukád korában még nem volt hordozó, gyermekülés, 120-al a városban és azon kívül 200al száguldozó vadbarmok, ilyen forgalom stb...
1.5 óráig ajánlott a csecsemőt napi max. a hordozóban szállítani. Tegyél a popsija alá babaplédet, úgy nem fog olyan szögben csücsülni.
A kórházban azt mondták hogy mi abban visszük haza amiben akarjuk.Nekünk az út hazáig minimum 1-1óra 20 perc így hogy még a bébink "nincs velünk".De mivel olyan jó magyar utak vezetnek hazáig így nem mehetünk a mi megszokott 90-100-as tempónkkal haza hanem jóval lassabban,így az idő is kitolódik.Akkor több mint egy óra nem ajánlatos a csöppségnek?És akkor vegyünk gyorsan egy mózeskosarat?Vagy van egyáltalán beköthető mózeskosár?Fú ez most nekem nagy dilemma az biztos.
És nagyon köszönöm a válaszotokat.
Mi a babahordozóba hoztuk haza! 10 hónapos lesz semmi baja a gerincének
Amúgy a babahordozó azért van hogy a gyerek biztonságosan utazzon és szerintem nem ferdül el gerince.
Úgy semmiképpen se hozd haza, hogy a kezedben fogod, mert megbüntetnek és veszélyes is egy esetleges balesetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!