Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mennyire köti le...

Szerintetek mennyire köti le a 15 hónapos kislányomat a fisher price sütifaló kincsesbödöm? Mennyire hasznos?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

A kisfiam 16 hónapos és már több hónapja van ilyen bödönünk.

A tapasztalatok:

Leginkább a formákkal játszik belőle mostanában, de nem a bödönhöz használja őket, hanem mindenféle dolgot tesz beléjük, fakockát, vagy kupakokat, rájuk próbálja, stb.

Néha nyomogatja az elején a gombot és korábban sok mindent beledobált, de ez már nem érdekli annyira.

A formákat még nem próbálta beleilleszteni.

Nekünk jobban bevált formabedobáshoz egy szimpla nem zenélő kocka, amin mindenféle formát be lehet dobálni, trapézt, ovális formát, stb. mindent, ami extra formának számít. Ennél sem talál be csak néhány lyukba, viszont a formákat sokkal több mindenre tudja használni. Ma konkrétan egy csőkulcsot (fiú :-) az apjától kapta) tett bele a téglalap formájú formába és azt tekergette benne óriás örömmel. :-)

Ha mégis veszel, mindenképpen használtat vegyél, szerintem nem ér annyit, mint amennyibe újonnan kerül.

2010. nov. 27. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
16 hónapos kisfiamnak már jó pár hónapja van, de annyira nincs oda érte. Hébe-hóba pakolászik bele, de ugyanúgy pakolászik bármilyen más dobozba. Szerintem nem éri meg az árát. A tanulókutyust viszont nagyon szereti. :)
2010. nov. 27. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Tanuló kutyus van,ö meg az nem köti le.A mászó micimackóról meg nem is beszélve.A tescóba most 4000ft.Többet nem is szánnék rá.
2010. nov. 28. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi 9 hósak voltunk amikor kapta és nagyon szerette.Szerintem a 15 hósnak már mást vegyél. ( Pl.hintaló, csúszda, játéksátor)
2010. nov. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!