Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik autósülést vennétek...

Melyik autósülést vennétek meg ezek közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

10 hós a babánk, lassan kellene már venni autósülést neki. Ezek még az olcsóbbak igaz?

2010. nov. 26. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A 2-at venném ezek közül. A 9-36 kg-ig való még nem kényelmes és nem is elég biztonságos állítólag.
2010. nov. 26. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:

2!

Mi is most vettünk 3 hete ülést, szintén 0-18-ast. A fiam 9,5 hónapos, ülni még nem tud, 7,8 kg. A hordozó már kényelmetlen volt neki. Mi ha megindulunk, akkor 300 km-t megyünk... Leszámítva ha elmegyünk bevásárolni.

Szóval nekünk fontos volt, hogy dönthető legyen, mert sokat alszik benne a babánk!

A másik, ha nincs még 9-10 kg körül a babád, és nem tud még stabilan ülni, akkor 0 kg-tól használható ülést kell vegyetek (olyat amilyet be is linkeltél), mert akkor még menetiránynak háttal kell bekötni!

2010. nov. 27. 08:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Csak olyat szabad venni, amit tesztelt az ADAC törés szempontjából. Ezeket nem. Ennyiért kaptok olyat is, sokkal biztonságosabb.
2010. nov. 27. 09:18
 14/19 anonim ***** válasza:

FP ülést soha nem vennék. Noname márka az ülések közt. Maradjon meg a játékgyártásnál.

Ha már tud ülni a babád, csak akkor vegyetek új ülést.

Én csak azt tudom ajánlani, hogy menjetek el egy bababoltba, és próbáljátok bele több ülésbe, mert sokminden számít. Brendonban is vannak olcsóbb, de jó ülések.

2010. nov. 27. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Egyiket sem.

más márkát választanék.

2010. nov. 27. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Én sem venném meg egyiket sem. Mi ilyet vettünk a hordozó után, 7 hós korától használjuk, nekünk bevált, 0-25 kg-ig ajánlott.

[link]

G

2010. nov. 27. 22:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még nem tudtam befejezni...

Szóval gondold meg azt is, ha 9-36 kg-ig ajánlott ülést veszel, hogy 12 éves korig ajánlott. 10-12 év múlva vajon milyen állapotban lesz az ülés? Bocs, nem akarok bunkó lenni de 8-10 év után mi autót cserélünk, nemhogy gyerekülést.

2010. nov. 27. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:

15:57-es

Mi is 10 hónaposan cseréltük le a hordozót (akkor volt 9 kilós a lányom, de Besafe X1-re(9-18 kg)

Nem volt olcsó, de ezen nem spóroltunk.

2010. nov. 28. 13:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekünk nincs még 9kg a babánk, de már ül, nem is tudom már mióta. Csak a hordozóban cipelgetni elég nehéz, nem szoktuk a kocsiban hagyni a hordozót, és abba kezd már nyűgös lenni beleültetni is. Szóval kényelmesebb lenne, ha vennénk neki egy autósülés, de el szokott aludni, ezért is gondoltam a dönthetőre. Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy drágábbat vegyünk.
2010. nov. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!