Melyik autósülést vennétek meg ezek közül?
10 hós a babánk, lassan kellene már venni autósülést neki. Ezek még az olcsóbbak igaz?
2!
Mi is most vettünk 3 hete ülést, szintén 0-18-ast. A fiam 9,5 hónapos, ülni még nem tud, 7,8 kg. A hordozó már kényelmetlen volt neki. Mi ha megindulunk, akkor 300 km-t megyünk... Leszámítva ha elmegyünk bevásárolni.
Szóval nekünk fontos volt, hogy dönthető legyen, mert sokat alszik benne a babánk!
A másik, ha nincs még 9-10 kg körül a babád, és nem tud még stabilan ülni, akkor 0 kg-tól használható ülést kell vegyetek (olyat amilyet be is linkeltél), mert akkor még menetiránynak háttal kell bekötni!
FP ülést soha nem vennék. Noname márka az ülések közt. Maradjon meg a játékgyártásnál.
Ha már tud ülni a babád, csak akkor vegyetek új ülést.
Én csak azt tudom ajánlani, hogy menjetek el egy bababoltba, és próbáljátok bele több ülésbe, mert sokminden számít. Brendonban is vannak olcsóbb, de jó ülések.
Egyiket sem.
más márkát választanék.
Én sem venném meg egyiket sem. Mi ilyet vettünk a hordozó után, 7 hós korától használjuk, nekünk bevált, 0-25 kg-ig ajánlott.
G
Utolsó vagyok, még nem tudtam befejezni...
Szóval gondold meg azt is, ha 9-36 kg-ig ajánlott ülést veszel, hogy 12 éves korig ajánlott. 10-12 év múlva vajon milyen állapotban lesz az ülés? Bocs, nem akarok bunkó lenni de 8-10 év után mi autót cserélünk, nemhogy gyerekülést.
15:57-es
Mi is 10 hónaposan cseréltük le a hordozót (akkor volt 9 kilós a lányom, de Besafe X1-re(9-18 kg)
Nem volt olcsó, de ezen nem spóroltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!