Mikor kezdjem a hozzátáplálást? Tudom hogy de. Kéne kostolgatni elöször de a fiam 5és fél honapo 9-10között kel eszik 100mltejet átöltöztetem és 1,5-2ora mulva megint cicizik 100-150et és közben elalszik 2-3orát alszik, akkor mikor kostolgassunk?

Nekem 9 hónapos a kislányom, s 5és fél hónapos korában kezdtük el a hozzátáplálást. délben kezdtem, fokozatosan napról napra többet adtam neki, kezdtük almával, majd őszivel, majd almapép, később almakrumli...s mi nagyon hamar, már két hét alatt kiváltottuk a déli szopizást, utána a délelőttit, aztán a délutánikat, s az estit. s legutóljára a reggeli szopit hagyta el.Szép lassan leválasztotta magát...ahhoz képest hogy még csak 4 hónapja kezdtük az új ízekete, most már ha próbálom odahúzni a mellemhez, mintha nem is tudná mi az...
nekem a védőnőm mondta, hogy a reggeli és esti szopizás legyen az utolsó amit kiváltok. most reggel tápszer, délben főzelék, délután kis gyümölcsös joghurt, este pedig tejpép.Nekem a tápszerrel nem húzza ki aj éjjelt, így a tejpép vált be (vaníliás).Így este 9 körül elalszik, s reggel 7-8-ig egyhuzamban alszik.
remélem tudtam segíteni.a lényeg, csak fokozatosan. és inkább a délelőtti déli etetéssel kezd, mert ha délután adod, akkor lehet fájni fog tőle a pocija, vagy nem alszik tőle jól..nálam így volt mikor kezdtük, aztán én is utánaolvastan a neten...

Az első az ebéd legyen.
REggel kapjon cicit, és a következő evésre kóstoltass. Ha ez megvan, akkor az utána lévő evésre legyen majd gyümi.
Mi reggel 8-körül kelünk, cicit, majd délben főzi, 15-kor gyümi, 18-kor és fürcsi után 21-kor cici.
Majd meglátod, kialakul, nem kell erőltetni semmit.
Előbb utóbb elhagyja a kaja utáni cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!