Mit is ehet egy szoptatos kismama? És mi az amit nem?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy a "K"-betüs dolgokat nem ehet a kismama.Tudom,hogy chipset se ehetek,mert fáj a hasikája a babómnak.Nem szeretném sok mindentől megfosztani magamat.4hetesek vagyunk2009. jan. 15. 10:56
1/6 anonim válasza:
Ezt olvad el ebben minden benne van. Szakemberek írták.- aki írta maga is éppen szoptatott. Ismerem azért tudom.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én eleinte próbáltam "diétázni",nem ettem ittam tejterméket,k betűseket(bár azt most se),szénsavasat...tehát mindent,amitől esetleg az én hasam is fájna...és ugyanúgy fájt a fiam pocakja.Úgyhogy most a k betűsek és a szénsavas kivételével(bár a levesbe belefő az íze)szinte mindent eszem.Mákos tészta,diós kalács,pattogatott kukorica,joghurt,tej....és nem rosszabb a babának,de nekem jobb.Kell a változatosság és a tápláló kaja.Igaz mi adunk minden 2.kaja előtt infacolt neki,de így 2,5 hónaposan szerintem már kezdi kinőni a poci gondokat.Szerintem egyél bátran ami jól esik.Ha észreveszed hogy valamitől fáj neki a hasa,akkor legfeljebb nem eszed azt többször
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 15. 11:10
4/6 anonim válasza:
Ez a k betűs dolog már teljesen elavult nézet. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert mindent megehetek, ihatok. Soha nem fájt a pocija a kislányomnak. Ehetek babot, káposztát, ihatok szénsavast stb. Ki kell próbálni mindent, majd rájössz mitől fáj a pocija.
5/6 anonim válasza:
Szia. Én óvatosan ettem mindent, és figyeltem a babám. A dobozos műtejtől fájt a pocija 2hetesen. Most 3 hónapos a babám és MINDENT eszek, iszok.
6/6 anonim válasza:
narancslé nem jott be, de ez is valtozó
szerintem babafüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!