Van itt olyan anyuka, akinek a gyereke még 8 hónaposan még nem mászik?
8 hónapos, 7,4 kg, és jelenleg a kúszás és a mászás között tart. A kutyázást már megunta, arra meg még nem jött rá, hogy nem csak a lábát kell felhúzni, hanem a kezét is rakni kéne előre, és úgy jobban haladna. Egyszer majdcsak megtanulja :) Azt hittem, hamarabb fog mászni, mert 3 hónaposan már hasra fordult, de tévedtem.
Szóval nem vagy egyedül a problémáddal. Egyébként nem is szeretném, ha már állna 8 hónaposan. :)
Kisfiam 9 honaposan kezdett el maszni es 1 hetre ra felallt. De a maszast is egyik naprol a masikra kezdte el,mar en is aggodtam,hogy kihagyja.Elindulni csak 13 honaposan indult el.
Ne aggodj raer meg a babad.
Jövő héten lesz 8 hónapos a lányom. Még nem is fordul hasra, hátra sem, nem hogy másszon. Kúszó mozdulatokkal próbálkozik, de nem halad látványosan.
Járunk gyógytornára, de kis bal oldali hypotonián kívül nem mondtak semmit. Ez sem jelentős állítólag. Látta sima gyógytornász és Dévényes is. Nem aggódom, én és a párom is későn kezdtünk csinálni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!