Van itt olyan anyuka akinek a gyereke 16 hónaposan ment bölcsibe?
próbáljátok meg, meglátod, hogy viseli - teljesen gyerekfüggő, nem lehet előre megmondani, hogy tetszik-e majd neki
az én fiam 20 hósan ment bölcsibe és imádja, nagyon szeret a gyerekekkel játszani, barátkozós, rohangálós gyerek
viszont más gyerekeket látok ott, akik nagyobbak nála, de csak csendben üldögélnek, sokat sírdogálnak, nem nagyon tudnak mit kezdeni magukkal
de ha nem tetszik neki, még mindig dönthetsz úgy, hogy mégse mész vissza - próbáljátok meg, vesztenivalód nincs
második vagyok - hát azért nem ilyen egyszerű a dolog, mert nálunk a bölcsiben van egy 1 éves kisfiú, aki szó szerint egész nap sír, és ha a gondozónő 1 méterre eltávolodik tőle, akkor már kétségbeesik, a levegőt kapkodja és ez így megy hónapok óta - a 2 hét beszoktatás alatt, amíg bent voltam, végig ez ment, és mindenki, még a gondozónők is azt mondták, hogy nem értik, hogy az anyja miért nem veszi ki, hisz tud a helyzetről - a pénz sem minden, milyen károkat tesz ez a pici lelkében, bele sem merek gondolni
ezt csak azért írtam le, hogy nem minden gyerek viseli egyformán a bölcsit, meg kell próbálni - persze az első hetekben normális a sírás, meg hogy nem akar maradni, de az, hogy a kisfiú hónapok óta szó szerint végigzokogja a napokat...
Egyetértek azzal, hogy a pénz nem minden, de fontos, hisz abból élünk. Sajnos ez van...
Köszönöm a bíztató válaszokat. Mindenképp megpróbáljuk de ha nagyon nem megy, akkor nem fogom erőltetni. Kénytelen leszek otthagyni a munkahelyet. Mindenesetre bízom benne, hogy hátha hamar beilleszkedik és megszereti az egészet. Mégegyszer köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!