Altatnátok babátokat kint ebben az időben?
A lányom 4-5 hónapos koráig csakis babakocsiban volt hajlandó aludni napközben. Október végén született, tehát, igen, altattam kint ilyen időben. Nagyot sétáltunk, aztán, bevittem a hűvös előszobába, kicsit kibontottam, és aludt még ott is.
Ha jól bebugyolálod, -5 fok felett nyugodtan alhatnak kint. Ködben azért nem tanácsolnám.
7 fokban simán:)
A fiam szélvédett teraszon aludt a mózesben -7 fokban, és akkorákat aludt, hogy csak na:)
Akkor nem szabad kint altatni, ha nagyon fúj a szél, vagy köd van:)
Én tegnap 3 fokban is kint altattam, mert hasonló a helyzet, mint nálatok. a kiságyban csak éjszaka alszik, meg nagyritkán (hetente 2x kb. napközben is sikerül, mint pl. most). :)
Egyszer voltam nevelőotthonban, ahol a kicsiknek kint volt az ágyuk, és napközben kint altaták őket, nem akarok hülyeséget írni, de azt hiszem -5 fokig. Aludtak is, mint a bunda! :)Én azt hittem ez "kínzás", de aztán utánaolvastam, hogy nagyon is egészséges!
Nekem meg jelenleg nincs más választásom! :)
Igen,altatnám.
Lehet, hogy kinevetsz, de mikor már bejöttek a tartós hidegek, akkor van itthon báránybőrünk, azt tettem a babakocsiba, arra egy vékony plédet, így nagyon jó meleg lett. Általában simán aludt 3-4 órákat is kint, míg a szobában örültem ha 3/4 órát lehúzott egyhuzamban.
:) Nem nevetlek ki, nekünk is gyapjútakaró van beleszabva a babakocsiba, azzal van kibélelve.
Már egy órája alszanak a manókáim.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!