29 fok van nálunk. Miben altatnátok a babátokat éjszaka?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 15:40
1/10 anonim válasza:
Szia!ujjatlan,vagy rövidujju body-az is azért inkább ,hogy a pocakja is fedve legyen
2/10 anonim válasza:
4 hónapos a babám,rövidujjú bodyban alszunk és csak a takaróhuzattal takarózunk+résnyire nyitva az ablak is.
3/10 anonim válasza:
Igen, ez jó kérdés. Én is bizonytalan vagyok. Nálunk is meleg van, de viszont éjszaka kitakarozik az urfi. És ha hajnalban hűvösebb van nem tud betakarozni ha fázik, nagy dilimma. Én rövid ujjúbady-t és ujjatlan vékony lábas rugit adok rá.
4/10 anonim válasza:
Body, es konnyu kis lenge takaro.
5/10 anonim válasza:
a mult heten vettem a tescoban vekony(egy reteg) pamut halozsakot, en abban altatnam, mert abbol nem tud kitakarozni sem, de bele sem izzadna meg esetleg egy ujjatlan bodyban.
6/10 anonim válasza:
igen a hálózsák nagyon jó ötlet lenne ha nem tekeredne bele. Nekem 10 hónapos lezs a kisfiam és nagyon eleven. Éjszaka olyanokat csinál álmában hogy kész vagyok, és szépen magára tekeri a zsákot.
7/10 anonim válasza:
Én rövid ujju napozoban altatom.Kb térdig leér a szára.Nagyon kényelmesnek is tünik.A tesco-ban 3db 1700ft.Mindig ebben alszik.Ha egy kicsit hűvősebb van akkor rövid bady+vékony talpas naci.
8/10 anonim válasza:
nekem is vékony napozoban alszik de hosszu ujjas és takarom pelussal ,éjfélfelé mikor már nem olyan meleg a teste vékony hálozsákba beteszem .Nekünk éjszakára hüll a levegö szerencsére.
9/10 anonim válasza:
Mi is hálózsákban alszunk, pedig 14 hónapos, még fel is áll benne, de nincs baj. Takarót hiába adnék rá, lerúgja, aztán meg felébred, mert fázik. Mondjuk eléggé nehezen alszik el, mert melege van benne, de anélkül éjszaka fázna.
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy az én lányomnak van sokat melege, de ő csak egy kis bodyban alszik. Semmi takaró, textil pelus... Egész éjjel nyitva van az ablak és amikor kikelek, hogy etessem (vagy megnézzem) nem hideg a lábija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!