Melyik terhesvitamint szedtétek? És mekkora babátok született?
Figyelt kérdés
Még csak a terhességem elején járok és nem igazán tudom eldönteni melyiket válasszam!Elevit vagy Gravida?2009. jan. 14. 22:39
31/33 anonim válasza:
A Gravidában többféle vitamin és ásványi anyag van, mint az Elevitben, és MAGYAR, ezért én azt szedem, bár én még csak készülődök a terhességre. A nőgyógyászom szerint mindkettő ugyanolyan jó.
32/33 anonim válasza:
Szia! Én Gravidát szedtem a második lányommal. 4300 g és 54 cm lett. A Gravidát az orvos a pajzsmirigyműködésem szinten tartása miatt javasolta. /Emiatt külön szakrendelésre kell járnom,bár a terhességtől független/Azért javasolta inkább ezt,mert jód is van benne,ami amúgy nem árt. Az első lányommal - 9 éve - nem szedtem multivitamint,csak a folsavat és a Magne B6-ot javasolták, de ő is nagy súlyú, 3900 g és 52 cm-es baba volt. Amúgy valahol azt olvastam,nem kimondottan ezektől a multivitaminoktól születnek nagy babák, hanem mert olyan jók, hogy a kismama jó étvággyal eszik utána és persze a szervezete megkapja a szükséges vitaminokat is. De a baba mérete a szülők testalkatától is függ, örökli. /Nálunk én 48 kg-mal kezdtem a terhességet, ez a "versenysúlyom amúgy is, férjem 110 kg és magas is. Hugom szintén magas, ő 4100 g-mal született, lánya 3850 g-os baba lett. Szóval ezen sem lehet csodálkozni./ Nem akarlak elijeszteni, mind a kettőnk természetesen megszültük a lányainkat, ugy értem nem császárral és még vállalkoznék talán 3. babára is, ő is 2.-ra ezek után is. Jó egészséget és boldog babavárást kívánok Neked!
33/33 anonim válasza:
Én az Elevitet szedtem, de nem bírtam,majd Magne b6 szedtem mind két terhességem során.Első fiam 4.72 kg és 59 cm,második fiam 5.10 kg és 62 cm-rel született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!