Melyik terhesvitamint szedtétek? És mekkora babátok született?
Figyelt kérdés
Még csak a terhességem elején járok és nem igazán tudom eldönteni melyiket válasszam!Elevit vagy Gravida?2009. jan. 14. 22:39
22/33 anonim válasza:
Hello!Nem a vitamintól lesznek óriásbabák, ha erre irányul a rejtett kérdésed:)) Teljesen mindegy, melyiket szeded, szerintem mindegyikben ugyanaz van. Én az első két hónapban szedtem elevitet, aztán abbahagytam (én is azt hittem hogy a vitamintól óriásbébim lesz:))), és csak omega 3-at (bizonyitottan okosabbak lesznek tőle a gyerekek), és vasat szedtem. Végül császárral szedték ki belőlem 4.3 kilóval és 60 cm-rel a kisfiamat:))) Egyikünk sem nagydarab és nem is vgyunk magasak!!! 9 kilót híztam a terhesség alatt, lehet hogy a sok kaja a babára ment, de tudom hogy az utsó hónapban hízott ő fel ennyire, amikor már csak otthon ültem és szenvedtem, és kajáltam a süteményeket:))) Szóval szerintem mindegy, melyik vitamint szeded, de csak az elején szedd, aztán meg egyél sok gyümit, zöldséget, egyél egészségesen. Javaslom az omega 3-at is emellé, de szeritem nem kell túlzásba vinni a mesterségesen bevihető vitaminokat.
23/33 anonim válasza:
Elevitet, 2700 gramm, 47 cm, 35 hétre és kislány.
24/33 anonim válasza:
Elevittel kezdtem kb. 4hónapos koromig, majd váltottam Gravidára.
Nővérem gyógyszerész, szerinte jobb a Gravida, mert magyar gyártmány, a magyarországi természeti viszonyokra van tervezve.
A 37. héttől kezdve nem szedtem, és így is 4000 gramm és 61 cm lett a kisfiam.
25/33 anonim válasza:
Centrum Materna, kisfiú 36.hétre született 48cm és 2820gramm, de nem szedtem minden nap, az utolsó 1,5hóban nem szedtem.
26/33 anonim válasza:
Én 12. hétig hipp natal utánna semmi. fiú 5150 g 62 cm
27/33 anonim válasza:
szia!
Én nem szedtem semmit, bár a védőnőm ráakart beszélni, de féltem, hogy nagy lesz a bébi.
Ennek ellenére 4120g és 53 cm egészséges fiam született én sok tejet ittam és rengeteg gyümölcsöt ettem főleg az elején.
úgyhogy szerintem elég ha egészségesen élsz a terhesség idején és biztos szép egészséges babád lesz.
Remélem tudtam valamennyit segíteni
28/33 anonim válasza:
Gravidát szedetem, kislányom 3550gr-mal és 48 cm-vel született.
29/33 anonim válasza:
Elevit, 4500 gramm, 61 cm, kislány! A Gravidát és a Hipp Natal-t nem bírtam.
30/33 anonim válasza:
A kisfiammal semmit nem szedtem, 4480 g-mal született. A lánykámmal sem szedtem semmit, csak a folsavat, õ meg 3760 g lett. Én egyáltalán nem vagyok magas, 163 cm, a férjem pedig 193 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!