Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen popsikrémet vegyek?...

Milyen popsikrémet vegyek? Sudocrem vagy jó más fajta is?

Figyelt kérdés

Kórházba kell vinni a babának mindent. Pelenkából hány db-ot vigyek? Popsitörlőt mindegy milyet veszek?

31 hetes kismama.

2009. jan. 14. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem kisfiam van,a kórházba huggies newborn-t vittem,ami nagyon bejött,azóta is a huggies az egyetlen,ami kibírja nálunk az éjszakákat. Nappalra gyakorlatilag bármelyik pelus jó,mi Pampers-t vagy Dm-est,Rossmanost használunk. A sudocream nagyon jó,de nekünk a gyógyszertári is bejött,annyira,hogy azt használjuk inkább. Mondjuk én ahogy meghallom,hogy kakilt,rögtön teszem is tisztába,még 5 percet nem volt kakiba... persze még csak 3 hónapos. mi 4 napig voltunk bent,egy csomag huggies newborn elfogyott + a napi 3 db pelus is,amit a kórházban adtak. Textilpelusból mi napi kettőt elhasználtunk. (Jöttek a látogatók,akkor a ruhájukra ráterítettem az egyiket,a másik pedig az ágyon volt a gyermek alatt).
2009. jan. 14. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
A Sudocremet én is nagyon szeretem, nagyon jó krém, de nekem többen is azt mondták, tapasztalt anyukák, hogy amíg csak tápszeres/anyatejes, addig tökéletesen jó a gyógyszertári, vagy bármi más is, a Sudocremet csak akkor vegyem, amikor már főzeléket is eszik, mert hát igen drága. Én most, hogy egy éves a fiam, úgy szoktam, hogy a gyógyszertárit használom neki, a Sudocremet akkor vetem be, ha valami kicsit kipirosítja, ez ritka, és akkor bekenés után fél órával már nem is piros.
2009. jan. 14. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kisfiam van.Kezdetben Huggies újszülöttes pelust használtunk,most 10 hónapos és 6 hónapos kora óta Pampers activ baby-t használunk,éjszakára pedig tesco színest.A tesco-s nagyon jó,csak nappal amikor izeg-mozog nem olyan kényelmes.A huggiest azért cseréltük le,mert ha 3 óránként cseréltük,akkor is hamar átnedvesedett és hamar pisiszagú is volt,úgy kb. csere után 1 órával.Popsira sudocreamet használtunk,nagyon jó,de most már csak akkor használom,ha valahol pirosodást látok a bőrén.Nekünk a gyógyszertári nem jöttbe,viszont a mosakodókrémet mai napig használjuk.Most Penaten popsikrémet használunk,én is ezen nőttem fel,de azt talán csak Németországban lehet kapni.
2009. jan. 14. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a Sudocrem nekunk is nagyon bevált, már 10 hónapja csak azt használjuk. En az elején vettem babauzletben pelust, nem márkás, olcso, 3-6kg-ig, de nagyon jól viselte a babám, és amúgy is, tobbszor kell cserélni az elején. Most már Tescosat használunk (mióta van a kozelben). Az elso hónapokban pampers meg nivea torlokendoket használtunk, most már DM-eset. Ugyis meg fogod látni, mi a jo nektek.

A kórházba én bimbovédot is vittem, de a mellszivót csak a férjem vette meg, mire hazajottunk, ezek valójában nem tartoznak az alapcsomagba, sot, minden kórházban tudnak kolcsonozni is, ha szukséges, és bárki beszerezheti a családbol.

2009. jan. 14. 23:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítségét és véleményét! :-) Még egy párszor el fogom olvasni a válaszokat, hogy tudjak dönteni. Mindenkinek Boldog babázást kívánok! :-)
2009. jan. 15. 07:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Sudocrem nagyon jó, a Bepanthennel vigyázz, nálunk kissé bepirosodott tőle a popsija.

Pampers Newbaby pelust használtunk, érdemes kb. 8-10 db-ot legalább egy napra számítani. (Az olcsóbb pelusok sem rosszak, de nehezebb őket felhelyezni a babára, mert nem olyan jó az alakjuk.)

Törlőkendő bármilyen típusú jó volt nekünk, kivéve a Nivea, mert attól is kipirosodott egy picit a popsija. Az a lényeg, hogy Sensitive-t vegyél, ez bármilyen típusban van.

2009. jan. 15. 11:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Szió,

én babakrémből, és az összes babás cuccból - gyógynövényeset javaslok.

Mi a freziderm termékeket használjuk, a babakrémjük kiváltképp jó.

Popsitörlő 2 féle is szokott itthon lenni.

Baby life az 200 Ft, PINE törlő az 300 Ft.

Pelenkát vittem anno a kórházba persze és babakrémet is.

De erre van egy lista, amit ad a védőnő, h mit kell vinned pontosan :)

2012. márc. 20. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!