Milyen popsikrémet vegyek? Sudocrem vagy jó más fajta is?
Kórházba kell vinni a babának mindent. Pelenkából hány db-ot vigyek? Popsitörlőt mindegy milyet veszek?
31 hetes kismama.

Szia, a Sudocrem nekunk is nagyon bevált, már 10 hónapja csak azt használjuk. En az elején vettem babauzletben pelust, nem márkás, olcso, 3-6kg-ig, de nagyon jól viselte a babám, és amúgy is, tobbszor kell cserélni az elején. Most már Tescosat használunk (mióta van a kozelben). Az elso hónapokban pampers meg nivea torlokendoket használtunk, most már DM-eset. Ugyis meg fogod látni, mi a jo nektek.
A kórházba én bimbovédot is vittem, de a mellszivót csak a férjem vette meg, mire hazajottunk, ezek valójában nem tartoznak az alapcsomagba, sot, minden kórházban tudnak kolcsonozni is, ha szukséges, és bárki beszerezheti a családbol.

Szia!
A Sudocrem nagyon jó, a Bepanthennel vigyázz, nálunk kissé bepirosodott tőle a popsija.
Pampers Newbaby pelust használtunk, érdemes kb. 8-10 db-ot legalább egy napra számítani. (Az olcsóbb pelusok sem rosszak, de nehezebb őket felhelyezni a babára, mert nem olyan jó az alakjuk.)
Törlőkendő bármilyen típusú jó volt nekünk, kivéve a Nivea, mert attól is kipirosodott egy picit a popsija. Az a lényeg, hogy Sensitive-t vegyél, ez bármilyen típusban van.

Szió,
én babakrémből, és az összes babás cuccból - gyógynövényeset javaslok.
Mi a freziderm termékeket használjuk, a babakrémjük kiváltképp jó.
Popsitörlő 2 féle is szokott itthon lenni.
Baby life az 200 Ft, PINE törlő az 300 Ft.
Pelenkát vittem anno a kórházba persze és babakrémet is.
De erre van egy lista, amit ad a védőnő, h mit kell vinned pontosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!