Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen popsikrémet vegyek?...

Milyen popsikrémet vegyek? Sudocrem vagy jó más fajta is?

Figyelt kérdés

Kórházba kell vinni a babának mindent. Pelenkából hány db-ot vigyek? Popsitörlőt mindegy milyet veszek?

31 hetes kismama.

2009. jan. 14. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sudocrem-et vittem, de miután kijöttünk és elmentem a dokinkhoz, ő írt receptre egyet és én 6 hós koráig azt használtam. Nagyon jó volt, a sudocrem-et pedig utána használom, már 1 éves és nagyon meg vagyok vele elégedve, kevés kell belőle, és a nagy tégely 2 hónapig elég, ha nem tovább, pedig éjszakára jó vastagon bekenem.

Popsitörlő pedig Gabi és minden másom is.

2009. jan. 14. 21:26
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
érdekes kérdés, lesz megint vita biztos. én pampers pelussal és törlőkendővel mentem szülni, vittem mindegyikből 1 egész csomaggal. (a csomagtartóban elfér) a sudocrem jó, bár nekem a naturland popsikrémja is baromira bevált. zökkenőmentes szülést:)
2009. jan. 14. 21:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok a kórházba én is pempersekkel mentem. :)

Könnyű szülést.

2009. jan. 14. 21:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertári kenőcsöt vegyél szerintem, a patikusok segíteni fognak :)

Én 20 pelust vittem (+3 textilpelust) .

Popsitörlőből nekünk ezek jöttek be: neoranormon, gabi, huggies, ezek pedig nem jöttek be: pampers, babylove

2009. jan. 14. 21:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, én külföldön szültem, itt sajna nincs gabi, de az is tuti, csak jót hallotam róla... mi is a gabi cuccain nőttünk fel és milyen finom is volt az a fogkrém...:))
2009. jan. 14. 21:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, pelusból huggies vagy libero volt jó nekünk
2009. jan. 14. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A kórházba vigyél mindent! Body, rugi, sapka, takaró, textilpelus, esetleg bimbóvédő, mellszívó. Egy csomag newborn pelenka. Én popsikrémnek a Bepantent ajánlom, popsitörlőnek pedig a kamillás Gabit! Mi ezeket használjuk születése óta és még egy pötty sem volt a popsiján a lányomnak. A pelusból a Liberót ajánlom.
2009. jan. 14. 21:32
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
nem is tudom hányadik vagyok... aki szerette a gabi fogkrémet:) ha tényleg mindent kell vinned a babának, akkor a legjobb ha kérsz a nőgyógyász-asszisztenstől 1 listát, és azon rajta lesznek a dolgok, én is azt tettem. a márkákban meg segítettünk, bár én nem tudnék dönteni a helyedben:)))
2009. jan. 14. 21:36
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

Ami nálunk a tuti: Popsikrém: Sudocream (kipróbáltam én a patikait az szart se ért, a Neogornarmon színtén, valamint a Bepanthen is kukába való.

Amúgy lányom van és 8 hós

Pelenka: Pampers az elején New born baby ezt vittem a kórházban, majd Pampers Sleep&Play és most már Pampers Active Baby. Próbáltuk mi is a Huggies-t abból kifolyt az áru, a Tescós túl hamar feladta a küzelmet, a Libero meg túl vastag és nagyon befülledt a popsija.

Viszont popsitörlőből csakis a Huggies és abból is az Aloe Veras és a kakaó vajas. Ez a legvastagabb és a legnedvesebb. Nem lukad ki az ujjadon mint a többi, nem szárad ki még akkor sem ha nem zárod le teljesen. A többi akkor is kiszáradt ha lezártuk hermetikusan és duplán. És ezáltal ez a leg gazdaságosabb is. De ez csak az én véleményem. Mindnekinek más jött be. Ki kell tapasztalni. Én csak leírtam hogy nálunk mi vált be, és azért indokoltam meg hogy kapj egy képet a termékekről. Majd úgyis te is kitapsztalod hogy nektek mi a legjobb. Boldog babázást kívánok.

2009. jan. 14. 21:38
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
egyébként ja! rá fogsz jönni, hogy a manódnak mi a tuti. bár én is a sleep&play és az active baby pártján állok. pampers. de lehet, hogy a te manódnak az lesz a szar. szerintem a legjobb törlőkendő amúgy a seba-med. és az illata is 10 pontos. meg minden, ami seba med.
2009. jan. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!