Milyen popsikrémet vegyek? Sudocrem vagy jó más fajta is?
Kórházba kell vinni a babának mindent. Pelenkából hány db-ot vigyek? Popsitörlőt mindegy milyet veszek?
31 hetes kismama.

Én sudocrem-et vittem, de miután kijöttünk és elmentem a dokinkhoz, ő írt receptre egyet és én 6 hós koráig azt használtam. Nagyon jó volt, a sudocrem-et pedig utána használom, már 1 éves és nagyon meg vagyok vele elégedve, kevés kell belőle, és a nagy tégely 2 hónapig elég, ha nem tovább, pedig éjszakára jó vastagon bekenem.
Popsitörlő pedig Gabi és minden másom is.

1. vagyok a kórházba én is pempersekkel mentem. :)
Könnyű szülést.

Gyógyszertári kenőcsöt vegyél szerintem, a patikusok segíteni fognak :)
Én 20 pelust vittem (+3 textilpelust) .
Popsitörlőből nekünk ezek jöttek be: neoranormon, gabi, huggies, ezek pedig nem jöttek be: pampers, babylove

Ami nálunk a tuti: Popsikrém: Sudocream (kipróbáltam én a patikait az szart se ért, a Neogornarmon színtén, valamint a Bepanthen is kukába való.
Amúgy lányom van és 8 hós
Pelenka: Pampers az elején New born baby ezt vittem a kórházban, majd Pampers Sleep&Play és most már Pampers Active Baby. Próbáltuk mi is a Huggies-t abból kifolyt az áru, a Tescós túl hamar feladta a küzelmet, a Libero meg túl vastag és nagyon befülledt a popsija.
Viszont popsitörlőből csakis a Huggies és abból is az Aloe Veras és a kakaó vajas. Ez a legvastagabb és a legnedvesebb. Nem lukad ki az ujjadon mint a többi, nem szárad ki még akkor sem ha nem zárod le teljesen. A többi akkor is kiszáradt ha lezártuk hermetikusan és duplán. És ezáltal ez a leg gazdaságosabb is. De ez csak az én véleményem. Mindnekinek más jött be. Ki kell tapasztalni. Én csak leírtam hogy nálunk mi vált be, és azért indokoltam meg hogy kapj egy képet a termékekről. Majd úgyis te is kitapsztalod hogy nektek mi a legjobb. Boldog babázást kívánok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!