8,5 hónapos kislányom egész nap az arcomat akarja bekapni. Miért?
Figyelt kérdés
Leginkább az államat. De nem harapja meg, csak bekapja egy pillanatra. Másnál is van ilyen?2010. nov. 25. 18:37
3/18 anonim válasza:
Annak idején az én kislányom is ezt csinálta ennyi idősen. Én arra következtettem, hogy a foga miatt csinálja, mert éppen akkor négy is jött neki egyszerre. Először ő is csak bekapta egy pillanatra aztán rajtam próbálta élezni a pici fogait amik éppen kibújtak. Alig bírtam róla leszoktatni. :-))
4/18 anonim válasza:
Szeret :) kislányom is mindig ezt csinalja :)
sokszor meg is hatodom es bekonnyesedik a szemem :)
6/18 A kérdező kommentje:
azért nem gonolok a fogra, mert meg se próbál ráharapni, csak bekapja egy rövid időre, óvatósan.
2010. nov. 25. 18:44
7/18 A kérdező kommentje:
De jó, nagyon tetszik a gondolat, hogy ő is puszit ad, hogy így is kifejezi már a szeretetét!
2010. nov. 25. 18:45
8/18 anonim válasza:
Az én lányom is ezt csinálja, puszit ad, van négy foga, egyszer harapot csak meg, szerintem nem szándékosan, csak nagyon szeretett volna puszit adni! 8 hós a kislányom!
9/18 anonim válasza:
A fiam is 8 hónapos, ezt csinálja, de ő az orrunkkal. :) Szerintünk is puszi. :)) Annyira édi.
10/18 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, ha mérges volt, inkább akkor csinálta. De nekem a fogzás is gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!