Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukàk, ti mire vágytok...

Anyukàk, ti mire vágytok karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 23:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát nem vagyok anyagias de mióta a lányom megszületett nem vettem magamnak semmi ruhát uh most Kari előtt elmegyek és shoppingolni egy jót :)

-cipő-kabát-gatyák-pulcsik-1-2 ünnepi ruci

ezenkívül elmeygek fodrászhoz, körmöshöz :))).....most nagy szükségem van hogy ilyen dolgokat csináljak és ez bmi boldoggá fog tenni :)

Amúgy meg boldogságra, nyugalomra, meghittségre és egy jó afp eredményre vágyom ugyanis 13 hetes terhes leszek karácsonykor....előtte egy héttel fogják megcsinálni...

ennyi kb :)

2010. nov. 25. 08:40
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát én nem egyedüllétre végyom!

Nekem a karácsonyban az a legjobb,hogy Apa itthon van!Vagyis végre 3-an vagyunk,kb 1 hétig!Ez a legjobb aji!De én is tudok önző lenni!Szertenék annyi magamra fordított időt,hogy visszafogyjak,mert elég sok maradt rajtam!Vagy ha nem akkor új ruhatárat!!!!

És nálunk (1 éves a lányom)és szopik,de nem iszik semmit cumisüvegből (soha)így nehéz meglépni!Nekem többet jelent,ha 3-an megyünk valahova!Viszont azt bevaloom,hogy néha jobban érezném magam ha el tudnék menni fodrászhoz!Mert magam festem a hajam,és a keresztlányom, néha vág egy kicsit a végéből! :(

2010. nov. 25. 08:41
 23/26 anonim ***** válasza:

8.40-es vagyok...ugye nem az én kommentemre írtad h te nem vágysz egyedüllétre ??? :)

Mert én sem vágyom egyedüllétre csak kari előtt szeretném feltúrbózni magam....Különben sem gondolod h szenteste megyek fodrászhoz ? :)----tehát nem igazán értem mire írtad ezt....

Eszem ágában nincs egyedül lenni karácsonykor :))) meg amúgy sem szeretek....

2010. nov. 25. 09:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Egy kiadós alvásra:)))!
2010. nov. 25. 09:29
 25/26 anonim ***** válasza:

8:41 vagyok!

Dehogy arra írtam! :)

Nem ezek természetes igényei egy nőnek (fodrász....) és néha hiányzik! De most nem fér az időmbe,majd talán egyszer Apa is annyit tud itthon lenni,hogy végre én is....De tudom ogy dolgozni jár,csak...

én pont azt szeretem a kariban,hogy Végre Apa is itthon van,akit sajna a kicsi lányunk van hogy 5-6 napig sem lát,mert akkor jön mikor már alszik és hajnalban menni kell megint!

Vagy néha azt szeretném,hogy olyan helyen dolgozzon,

2010. nov. 25. 12:18
 26/26 anonim ***** válasza:

8.40-es vagyok

Hát igen sajnálom hogy ennyit dolgozik a férjed :(

Mondjuk az én férjem is rengeteget dolgozik de legalább este 6-7 fele itthon van de reggel 6-kor már megy...

Igazad van nagyon :) jó lesz kicsit többet látni őket :)))

Én sem tudok elszabadulni így sehova....az egyik nagymama messze lakik a másik meg tojik a fejünkre pedig jöhetne néha .

2010. nov. 25. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!